Ναντ-Λιλ 1-2: Κι όμως “νίκησαν” και οι δυο (highlights)

Η Ναντ παρά την ήττα της, έσωσε την κατηγορία καθώς η Mετς αυτοκτόνησε στο Στρασβούργο, ενώ η Λιλ μετά τη νίκη της 2-1 κρατάει στα χέρια της την τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Η Λιλ έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, έβαλε 2 γρήγορα γκολ με τον πρώτο της σκόρερ Ντέιβιντ, στο 8′ και το 11′ και γενικότερα εξέθεσε την αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων.

Το δεύτερο μέρος ήταν άλλη ιστορία με τον Τραορέ να περνάει στο ματς και σε συνδυασμό με τη διαφορετική φιλοσοφία την Ναντ να είναι άλλη ομάδα. Ο Μοχάμεντ απείλησε στο 50′, ο Τραορέ είχε δοκάρι στο 52′ και 2 λεπτά αργότερα ο Αμπλέν μείωσε με δεξί σουτ.

Η Ναντ είχε κι άλλες ευκαιρίες με Αμπλέν και Τραορέ και παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς, εκμεταλλεύτηκε την αυτοκτονία της Μετς που μέχρι το 90′ νικούσε στο Στρασβούργο, για να χάσει τελικά 2-1 και παρέμεινε στην κατηγορία.

Η Λιλ έπιασε την Μπρεστ στην τρίτη θέση και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της κόντρα στη Νις την τελευταία αγωνιστική για να περάσει στο Champions League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.