Τσέλσι : Ανησυχία για Καντέ και Τσίλγουελ

Η Τσέλσι διέλυσε με 4-0 την Γιουβέντους για το Champions League αλλά στην πορεία του αγώνα προέκυψαν δύο τραυματισμοί με τους Εν'Γκόλο Καντέ και Μπεν Τσίλγουελ να αποχωρούν από το ματς.

Ο κόουτς Τόμας Τούχελ δεν έκρυψε την ανησυχία του για τους δύο τραυματισμούς που προέκυψαν στην Τσέλσι κατά την διάρκεια του αγώνα με την Γιουβέντους.

Ο Εν’Γκόλο Καντέ ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από την αναμέτρηση μόλις στο 37ο λεπτό ενώ ο Μπεν Τσίλγουελ έφυγε από το γήπεδο στο 71ο λεπτό και οι δύο λόγω τραυματισμών.

Για την Τσέλσι ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι στο πρωτάθλημα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φαίνεται να χάνει δύο βασικά γρανάζια της μηχανής της για το παιχνίδι.

Ο Τούχελ αποκάλυψε ενοχλήσεις στο γόνατο για τον Καντέ ο οποίος έχει περισσότερες πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι από τον Τσίλγουελ. Ο Άγγλος μπακ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

“Και οι δύο ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, έπαιζαν με αυτοπεποίθηση και με ποιότητα. Με ανησυχεί γιατί ο Τσίλγουελ είναι για την αριστερή μας πλευρά όσο πολύτιμος είναι και ο Τζέιμς για την δεξιά” είπε ο Τούχελ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.