GROUP F : Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γ. 0-2 : Κριστιάνο 5×5 (hls)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο πρωταγωνιστής στην Ισπανία με τον Νταβίντ Ντε Χέα να τον βοηθά σημαντικά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-0 την Βιγιαρεάλ και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση από τον έκτο όμιλο.

Stop από Ντε Χέα

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με αρκετή ενέργεια στο γήπεδο και απέναντι σε μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που για πρώτη φορά έπαιξε με την συγκεκριμένη ενδεκάδα.

Αποτέλεσμα δύο γρήγορες καλές στιγμές για την Βιγιαρεάλ στο δεκάλεπτο. Ο Ντε Χέα σταμάτησε ωραία σουτ του Μόι Γκόμεθ (5′) ενώ ο Πίνο από καλή θέση μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ (10′).

Ο ρυθμός έπεσε αλλά η Βιγιαρεάλ είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν πιο επικίνδυνη. Η επόμενη ευκαιρία παρουσιάστηκε στον Τριγκέρος ο οποίος σούταρε δυνατά αλλά και πάλι ο Ντε Χέα εντυπωσιακά κράτησε το μηδέν στην εστία του (27′).

H μοναδική τελική εντός εστίας για την Γιουνάιτεντ στο πρώτο ημίχρονο έγινε με κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο, από σέντρα του Τέλες αλλά ο Ρούλι μπλόκαρε την μπάλα (31′).

Πάλι αυτός… Κριστιάνο Ρονάλντο

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Φρεντ να κάνει ένα σουτ που μπλόκαρε ο Ρούλι (54′). Την φάση άρχισε ο Σάντσο που έδειξε σε καλή κατάσταση.

Ακολούθησε η απόκρουση του αγώνα, φυσικά από τον Ντε Χέα, ο οποίος έκανε τρομερή επέμβαση στο δυνατό σκαστό σουτ του Τριγκέρος (59′).

Με την είσοδο των Μπρούνο Φερνάντες και Ράσφορντ (66ο λεπτό) η Γιουνάιτεντ βελτιώθηκε επιθετικά. Ο Ράσφορντ δεν μπόρεσε να κάνει κοντρόλ για να βγει τετ-α-τετ με τον Ρούλι ενώ ο Σάντσο τα κατάφερε στο 71ο λεπτό, μετά από πάσα του Μπρούνο Φερνάντες, αλλά ο Ρούλι τον σταμάτησε εντυπωσιακά.

Στο 78ο λεπτό ο Φρεντ πίεσε τον Καπού ψηλά, έκλεψε την μπάλα η οποία κατέληξε στον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος κρέμασε τον Ρούλι και σημείωσε το 0-1 σκοράροντας και στην πέμπτη αγωνιστική των ομίλων.

Από εκεί και πέρα η Βιγιαρεάλ αποφάσισε να ρισκάρει… αλλά εκτέθηκε αμυντικά. Η Γιουνάιτεντ είχε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες να κλειδώσει την νίκη αλλά οι Κριστιάνο Ρονάλντο (84′), Ράσφορντ (85′) και Μπρούνο Φερνάντες (86′) δεν τα κατάφεραν.

Το γκολ που κλείδωσε την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση ήρθε στο ενενηκοστό λεπτό με σκόρερ τον Σάντσο, στο πρώτο του γκολ με την φανέλα της ομάδας.

Βιγιαρεάλ (4/4/2) : Ρούλι – Φόιτ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Εστουπινιάν (79′ Ράμπα) – Τριγκέρος (73′ Μορένο), Καπού, Παρέχο, Μόι Γκόμεθ (84′ Ντιά) – Ντανζούμα, Πίνο (73′ Τσουκουέζε)

Μάντσεστερ Γ. (4/2/3/1) : Ντε Χέα – Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Τέλες – ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ – Σάντσο (90+ Μάτα), Φαν ντε Μπέικ (66′ Φερνάντες), Κριστιάνο Ρονάλντο – Μαρσιάλ (66′ Ράσφορντ)

GROUP FΒαθμοίΑγώνεςΓκολ
1Μάντσεστερ Γιουν.10510 – 7
2Βιγιαρεάλ759 – 7
3Αταλάντα547 – 7
4Γιάνγκ Μπόις343 – 8

Επόμενη Αγωνιστική (8/12/2021)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιάνγκ Μπόις
Αταλάντα – Βιγιαρεάλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.