Ποιος θα είναι ο «Βασιλιάς των Ασίστ» (pic)

Η «μάχη» για να στεφθεί ο «Βασιλιάς των Ασίστ» στην Ευρώπη, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τη σεζόν 2021/22.

Ο Τόμας Μίλερ είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια, καθώς ήταν ο κορυφαίος δημιουργικός παίκτης της ηπείρου για δύο συνεχόμενες σεζόν, παρά το γεγονός ότι η Bundesliga έχει μόνο 34 αγώνες αντί για 38, όπως πολλά άλλα μεγάλα πρωταθλήματα. Ο πρώην νικητής, Κέβιν Ντε Μπρόινε και ο νέος συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις, είναι επίσης μεταξύ των υποψηφίων για τη λίστα με τους πιο δημιουργικούς παίκτες στην Ευρώπη, όπως και ο Γάλλος Πολ Πογκμπά.

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Χάρι Κέιν τα πήγαν καλά στον τομέα αυτό τις τελευταίες σεζόν, αν και ο νικητής θα μπορούσε να είναι απροσδόκητος, καθώς οι παίκτες δεν εμφανίζουν τόση σταθερότητα ως πασέρ, σε σχέση με το κομμάτι του σκοραρίσματος.
Το βραβείο «European Assist King» για το 2021/22 θα το κερδίσει ο παίκτης που θα δώσει τις περισσότερες ασίστ στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, την Premier League, τη La Liga, την Bundesliga, τη Serie A και τη Ligue 1. Δεν χρησιμοποιούνται συντελεστές ή κλίμακες για αυτά τα πρωταθλήματα, απλά ταξινομούνται τα περισσότερα γκολ που δημιουργήθηκαν από κάθε παίκτη, στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα συμπυκνωμένα σε έναν ενιαίο πίνακα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.