Λουκάκου: “Πίεσα να φύγω για να γυρίσω στο Λονδίνο”

Ο Λουκάκου αποκάλυψε πως πίεσε την διοίκηση της Ίντερ να παραχωρηθεί στην Τσέλσι μετά από επικοινωνία που είχε με τον Σιμόνε Ινζάγκι.

Ο Ρομέλου Λουκάκου αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον Σιμόνε Ινζάγκι πριν αποχωρήσει από την Ίντερ εκφράζοντας την επιθυμία του να μεταβεί το συντομότερο δυνατόν στην Τσέλσι. Ο Βέλγος επέστρεψε μετά από 8 χρόνια στο δυτικό Λονδίνο με την Τσέλσι να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ίντερ αρκετούς μήνες πριν την ολοκλήρωση της μετακίνησης.

Όταν πλέον είχε φτάσει και η τρίτη πρόταση της Τσέλσι κατάλαβα ότι ήταν σοβαρό το θέμα και το μυαλό μου δεν ήταν πλέον στην Ίντερ. Η Τσέλσι έδωσε 110 εκατομμύρια και τον Τζαπακόστα, αλλά η Ίντερ πάλι αρνήθηκε. Τότε πήγα μόνος μου στο γραφείο του Ιντζάγκι για να βρούμε λύση και να καταφέρω να φύγω. Επιθυμία μου ήταν να αποχωρήσω για χάρη της Τσέλσι”

Ο Λουκάκου πέτυχε 64 γκολ σε 95 συμμετοχές τα τελευταία δύο χρόνια με την φανέλα της Ίντερ. Η ιταλική ομάδα είχε πληρώσει 75 εκατομμύρια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού. Στις 22 Αυγούστου επέστρεψε κάνοντας ντεμπούτο με γκολ στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ (0-2). Το συμβόλαιο του με τους μπλε του Λονδίνου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.

.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.