Χάρι Κέιν: Ζήτησε ραντεβού με τον πρόεδρο της Τότεναμ

Ο Χάρι Κέιν με δηλώσεις που έκανε αποκάλυψε πως ζήτησε συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι.

«Είναι μια στιγμή στην καριέρα μου, όπου πρέπει να προβληματιστώ και να δω πού βρίσκομαι,» δήλωσε ο Κέιν, σε συνέντευξή του στο κανάλι του Γκάρι Νέβιλ στο YouTube. “Τελικά θα εξαρτηθεί από εμένα, πώς νιώθω και τι θα είναι το καλύτερο για εμένα και την καριέρα μου».

Ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών και ηγέτης της Τότεναμ ζήτησε ανοιχτά την περασμένη εβδομάδα να αποχωρήσει από τον σύλλογο, αλλά να παραμείνει στην Πρέιερ Λιγκ. Ο Κέιν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Λονδρέζους έως το καλοκαίρι του 2024 και όποια ομάδα ενδιαφερθεί να τον αποκτήσει θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

“Νομίζω ότι πρέπει να γίνει σίγουρα μια συζήτηση με το σύλλογο. Θέλω να παίζω στις μεγαλύτερες διοργανώσεις. Αυτές είναι οι μεγαλύτερες στιγμές. Αυτή τη σεζόν παρακολουθώ το Champions League, βλέποντας τις αγγλικές ομάδες εκεί να κάνουν καταπληκτικά πράγματα. Είναι τα παιχνίδια, στα οποία θέλω να συμμετάσχω. Είναι μια στιγμή της καριέρας μου, όπου πρέπει να προβληματιστώ και να δω πού βρίσκομαι και να κάνω μια καλή, ειλικρινή συνομιλία με τον πρόεδρο. Ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε αυτήν τη συνομιλία»

Για τη σχέση του με τον πρόεδρο:

«Ήταν υπέροχος μαζί μου, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Θέλω να πω, με ανταμείβει πάντα με συμβόλαια. Όπως προφανώς όταν υπέγραψα μια συμφωνία 4 ή 5 ετών όταν ήμουν 21, αλλά τα πήγα καλά. Ήταν υπέροχος μαζί μου. Ήταν δίκαιος μαζί μου. Ποτέ δεν είπε ότι θα πληρώσω αυτό το ποσό. Λοιπόν, είχαμε πάντα μια καλή σχέση, αλλά, ναι, δεν είμαι σίγουρος πώς θα πάει αυτή η συνομιλία, για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξέρω, εννοώ ότι μπορεί να θέλει να με πουλήσει. Μπορεί να το σκέφτεται. Αν μπορούσε να πάρει 100 εκατομμύρια, τότε γιατί όχι; Ξέρετε τι εννοώ; Δεν πρόκειται να τα αξίζω για τα επόμενα 2 ή 3 χρόνια. Ελπίζω να έχουμε μια αρκετά καλή σχέση. Έχω προσφέρει στον σύλλογο, είμαι εκεί 16, 16 χρόνια της ζωής μου. Έτσι, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια καλή, ειλικρινή συζήτηση και να δούμε πού βρισκόμαστε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.