Το «βύσμα» του Μοχάμεντ Σαλάχ

Ο πλάγιος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι δεν έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στην Αίγυπτο, με τον πρωθυπουργό της χώρας Ιμπραχήμ Μαχλάμπ να φαίνεται πώς τον «ξελασπώνει»!

Ο πλάγιος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι δεν έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στην Αίγυπτο, με τον πρωθυπουργό της χώρας Ιμπραχήμ Μαχλάμπ να φαίνεται πώς τον «ξελασπώνει»!

Ο 22χρονος Αιγύπτιος πήρε μεταγραφή έντεκα εκατομμυρίων λιρών από τη Βασιλεία στην Τσέλσι, τον περασμένο Γενάρη, κι έπαιξε έντεκα παιχνίδια για τους Λονδρέζους του Ζοσέ Μουρίνιο.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης, στο οποίο είχε ενταχθεί ώστε να μπορεί να παραμείνει στην Αγγλία, έληξε κι αυτό σημαίνει πώς δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να μένει στο Λονδίνο επομένως να παίζει και στην Τσέλσι αφού δεν πληροί τις προϋποθέσεις ώστε να λάβει άδεια εργασίας!

Για να μπορέσει να επεκτείνει την παραμονή του με κάποιο άλλο παρόμοιο πρόγραμμα χρειάζονται γραφειοκρατικές διαδικασίες οι οποίες απαιτούν την επιστροφή του στην Αίγυπτο. Εκεί ελλοχεύει ο κίνδυνος να απαιτηθεί από τον Σαλάχ να υπηρετήσει τη θητεία του που είναι, στην αφρικανική χώρα, τρία χρόνια!

Σύμφωνα με το King Fut ο Σαλάχ θα μπορέσει να εξασφαλίσει και την παραμονή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και να λάβει τα απαραίτητα έγγραφα από την Αίγυπτο, κατόπιν βοήθειας που θα λάβει από τον Πρωθυπουργό της χώρας Ιμπραχήμ Μαχλάμπ. Επομένως, έστω και με «βύσμα», θα συνεχίσει την υποσχόμενη καριέρα του στην Τσέλσι!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.