Έβερτον – Σέφιλντ Γιουν. 0-1 : Αντίο Ευρώπη (hls)

Η Έβερτον κατάφερε να ηττηθεί εντός έδρας από την υποβιβασμένη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και να αποχαιρετήσει τις λίγες ελπίδες που είχε για Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχασε 1-0 με γκολ του 17χρονου Τζέμπισον ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του.

Στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας η Έβερτον ήθελε το τρίποντο απέναντι στην ουραγό και υποβιβασμένη εδώ και μήνες Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του 17χρονου Τζέμπισον μόλις στο 7ο λεπτό.

Ο Τζέμπισον σε ηλικία 17 χρόνων και 309 ημερών έγινε ο νεότερος σκόρερ που έχει εκκινήσει στην βασική ενδεκάδα στην ιστορία της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην μεγάλη κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου.

Τελευταία φορά που έπαιξε βασικός σε παιχνίδι ο Τζέμπισον ήταν τα περασμένα Χριστούγεννα με την Τσόρλεϊ στην έκτη κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου.

Το ημίχρονο θα έπρεπε να είναι ισόπαλο 1-1 καθώς ούτε ο Ράμσντεϊλ δεν πρέπει να ξέρει πως σταμάτησε την διπλή ευκαιρία των Ρισάρλισον και Κάλβερτ-Λούιν λίγο πριν το φινάλε του πρώτου σαρανταπενταλέπτου.

Η Σέφιλντ συνέχισε να παίζει με πάθος για το αποτέλεσμα και στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι να μπούμε στο τελευταίο εικοσάλεπτο αυτή είχε την καλύτερη ευκαιρία για γκολ με τον Ίγκαν στο 67ο λεπτό.

Ήττα σήμαινε αντίο Ευρώπη για την Έβερτον οπότε στο τελευταίο εικοσάλεπτο η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι άρχισε να ρισκάρει αλλά χωρίς να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ένα σουτ του Ρισάρλισον στο 72ο λεπτό που έσωσε ο Ράμσντεϊλ και κάποιες σέντρες του Μπέρναρντ τις οποίες αντιμετώπισε εύκολα η άμυνα.

Καταστροφική ήττα της Έβερτον που ουσιαστικά της αφήνει μόνο μαθηματικές ελπίδες για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Έβερτον : Πίκφορντ – Χόλγκεϊτ (46′ Σίγκουρντσον), Κιν, Γκόντφρι, Ντιν – Κόουλμαν, Ντουκουρέ (78′ Γκόμες), Άλαν, Ροντρίγκες (78′ Μπέρναρντ) – Ρισάρλισον, Κάλβερτ-Λούιν

Σέφιλντ Γιουν. : Ράμσντεϊλ – Μπάσαμ, Ίγκαν, Ρόμπινσον – Μπάλντοκ (88′ Μπογκλ), Νόργουντ, Φλεκ, Στίβενς – Όσμπορν – ΜακΓκόλντρικ, Τζέμπισον


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.