Ακόμη πιο κοντά στην Τσέλσι ο Ντρογκμπά!

Ο 36χρονος Ντιντιέ Ντρογκμπά αναμένεται ν΄ αποτελέσει την επόμενη προσθήκη στο ρόστερ της Τσέλσι, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της η γαλλική εφημερίδα «L'Equipe».

Ο 36χρονος Ντιντιέ Ντρογκμπά αναμένεται ν΄ αποτελέσει την επόμενη προσθήκη στο ρόστερ της Τσέλσι, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της η γαλλική εφημερίδα «L’Equipe».

Το ζήτημα επιστροφής του Ιβοριανού στράικερ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» δεν είναι καινούριο και φαίνεται πώς έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης. Ο Αφρικανός, που μεγαλούργησε στο Λονδίνο από το 2004 έως το 2012 ως παίκτης των «μπλε», είναι free agent μετά την τελευταία του ομάδα Γαλατασαράι και η εξαιρετική σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί ένα ακόμη εξτρά της μεταγραφής.

Ο Ντρογκμπά θέλει ν΄ αποδείξει πώς ακόμη και σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία είναι ικανός να βοηθήσει σε υψηλό επίπεδο την Τσέλσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στις υποχρεώσεις της προς την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και του Τσάμπιονς Λιγκ που είναι οι κύριοι στόχοι των Λονδρέζων. Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή αυτή αναμένεται να προκαλέσει παραλήρημα στον κόσμο της Τσέλσι που λατρεύει τον Ντρογκμπά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.