Λόβρεν, ο σχεδιαστής

Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της φετινής έκπληξης της Πρέμιερ Λιγκ Σαουθάμπτον, αλλά ο Ντέγιαν Λόβρεν έχει και άλλες ασχολίες!

Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της φετινής έκπληξης της Πρέμιερ Λιγκ Σαουθάμπτον, αλλά ο Ντέγιαν Λόβρεν έχει και άλλες ασχολίες!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα «Daily Mail», ο Κροάτης σέντερ μπακ έχει τη δική του «φίρμα» με ρούχα ονόματι «Russell Brown», την οποία «τρέχει» μαζί με τον κουμπάρο του Λόβρο Κρέτσαρ.

Ο 24χρονος εκμεταλλεύται δεόντως τις γνωριμίες του στο ποδόσφαιρο, έχοντας εντάξει στη διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας του τους συμπαίκτες του στην Εθνική Κροατίας Λούκα Μόντριτς και Μάριο Μάντζουκιτς, αλλά και τον Φρανκ Ριμπερί της Μπάγερν!

«Επόμενος στόχος μου είναι ο Ρονάλντο αλλά και οι συμπαίκτες μου στη Σαουθάμπτον. Φορούσα τα ρούχα της εταιρίας και όλοι με ρωτούσαν από που τα πήρα. Όταν τους είπα ότι εγώ τα φτιάχνω τρελάθηκαν», είπε ο Λόβρεν, η επιχείρηση του οποίου έχει έδρα την πατρίδα του, απασχολεί οκτώ υπαλλήλους και δύο σχεδιαστές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.