Ο Σκόουλς στο πλευρό του Γκιγκς

Πολ Σκόουλς και Ράιν Γκιγκς ανταμώνουν ξανά. Αυτή τη φορά όχι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στον πάγκο, καθώς ο Αγγλος θα είναι ο βοηθός του Ουαλού τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ Πολ Σκόουλς, μεγάλη μορφή και μέλος της «χρυσής γενιάς» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που «διέλυσε» τα πάντα στο πέρασμά της στη δεκαετία του ΄90 και στο μεγαλύτερο μέρος της επόμενης, επιστρέφει στο σύλλογο όπου δοξάστηκε. Ο Σκόουλς επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ, προκειμένου να βοηθήσει τον υπηρεσιακό προπονητή Ράιαν Γκιγκς για το επερχόμενο ματς με την Νόριτς στο «Ολντ Τράφορντ», μετά και την απόλυση του Ντέιβιντ Μόιες.

Ο Ουαλός, με τον οποίο ο Σκόουλς έχει κατακτήσει πολυάριθμους τίτλους, θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της Γιουνάιτεντ για τα τελευταία τέσσερα ματς της σεζόν, μετά την απομάκρυνση του Μόιες την Τρίτη. Με τους περυσινούς πρωταθλητές να βρίσονται σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης μετά την απογοητευτική δεκάμηνη παρουσία του Μόιες στο «Ολντ Τράφορντ», πάλι η «χρυσή γενιά» καλείται να βγάλει τα… κάστανα από τη φωτιά. Πέραν του Σκόουλς, ο Γκιγκς θα έχει μαζί του τους Νίκι Μπατ και Φιλ Νέβιλ.

Συνολικά η συγκεριμένη τετράδα αγωνίστηκε σε 2.453 αγωνες για την Γιουνάιτεντ, με τον Γκιγκς να είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί ξανά, εάν το επιλέξει, για τα τελευταία τέσσερα ματς της σεζόν.
Η Γιουνάιτεντ, που βρίσκεται στην 7η θέση και έχασε κάθε ελπίδα εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζει το Σάββατο εντός έδρας τη Νόριτς που «καίγεται» για βαθμούς, προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.