«Δεν είναι ο Μόγιες το πρόβλημα»

Οι κακοί χειρισμοί της ιδιοκτήτριας οικογένειας Γκλέιζερ και όχι η παρουσία του Ντέιβιντ Μόγιες είναι η κύρια αιτία της κακής πορείας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φετινή σεζόν, σύμφωνα με τη μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της.

Οι κακοί χειρισμοί της ιδιοκτήτριας οικογένειας Γκλέιζερ και όχι η παρουσία του Ντέιβιντ Μόγιες είναι η κύρια αιτία της κακής πορείας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φετινή σεζόν, σύμφωνα με τη μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» υπέστησαν άλλη μία βαριά ήττα την Τρίτη εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Σίτι, με μερίδα οπαδών να τα βάζει ακόμα και με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος εισηγήθηκε την πρόσληψη του συμπατριώτη του όταν αποφάσισε να αποσυρθεί στο τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Σύμφωνα όμως με το Manchester United Supporters Trust (MUST), ο Μόγιες δεν είναι αυτός που φέρει την ευθύνη για την φετινή πορεία, αλλά η έλλειψη επενδύσεων σε έμψυχο υλικό από τους ιδιοκτήτες.

Το MUST, αριθμεί πάνω από 175.000 μέλη και έχει ως στόχο να αυξήσει την επιρροή των φιλάθλων στη διοίκηση της Γιουνάιτεντ.

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπός του Σον Μπόουνς, είναι λογικό ο κόσμος της Γιουνάιτεντ να αντιδρά στη φετινή μετριότητα, η οποία αποτελεί ευθύνη των Γκλέιζερ.

«Αν το εγώ σου είχε ρυθμιστεί στην επιτυχία εδώ και 20 χρόνια και ξαφνικά δεν την έχεις, είναι λογικό να σε επηρεάσει ψυχολογικά.

Θεωρούμε ότι το πρόβλημα είναι πολύ πιο βαθύ από την παρουσία του Μόγιες και εντοπίζεται στο τραπέζι των Γκλέιζερ.

Δεν έχουν επενδύσει αρκετά σε κρίσιμες εποχές. Είχαν κάποιες επιτυχίες, αλλά οφείλονται σε παλαιότερες μεταγραφές όπως των Ρούνεϊ, Φέρντιναντ και Ρονάλντο, αλλά και στην προώθηση της ”τάξης του ’92”, γεγονότα από τα οποία επωφελήθηκαν οι Γκλέιζερ.

Το πρόβλημα είναι πως όταν δεν επενδύεις, τότε το χάσμα με αυτούς που επενδύουν μεγαλώνει και μερικές φορές παίρνει περισσότερο χρόνο για να επιδιορθώσεις τη ζημιά», είπε ο Μπόουνς, ενώ τόνισε πως ήταν λάθος μαζί με τον Φέργκιουσον να αποχωρήσει ταυτόχρονα και ο επιτυχημένος διευθύνων σύμβουλος Ντέιβιντ Τζιλ:

«Έχουμε καινούριο προπονητή και ταυτόχρονα νέο διευθύνοντα σύμβουλο, τον Εντ Γούντγουορντ, ο οποίος δεν έχει αποδείξει τις ικανότητές του στη διοίκηση μίας ποδοσφαιρικής ομάδας. Ήταν λάθος τους που επέτρεψαν να συμβεί κάτι τέτοιο, ο Ντέιβιντ Τζιλ έπρεπε να μείνει ώστε να βοηθήσει στην ομαλή διοίκηση του συλλόγου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.