Νασρί: «Τουρέ ο καλύτερος στον κόσμο»

Το εγκώμιο του Γιάγια Τουρέ έπλεξε ο Σαμίρ Νασρί, ο οποίος τόνισε πως ο Ιβοριανός είναι ο καλύτερος μέσος στον κόσμο, αυτή τη στιγμή.

Το εγκώμιο του Γιάγια Τουρέ έπλεξε ο Σαμίρ Νασρί, ο οποίος τόνισε πως ο Ιβοριανός είναι ο καλύτερος μέσος στον κόσμο, αυτή τη στιγμή. Ο Γάλλος παίκτης υπογράμμισε πως το γεγονός πως ο συμπαίκτης του είναι Αφρικανός, αποτελεί για ορισμένους ανασταλτικό παράγοντα στο να του αποδώσουν τον συγκεκριμένο τίτλο.

Χαρακτηριστικά, ο Νασρί τόνισε για τον Τουρέ: «Αν δεν ήταν Αφρικανός, όλοι θα έλεγαν ότι είναι ο καλύτερος μέσος του κόσμου. Μπορεί να κάνει τα πάντα, να σκοράρει, να παίξει στην άμυνα, στην επίθεση. Όταν παίρνει την μπάλα είναι παντοδύναμος. Πρέπει απλά να θαυμάζεις τον τρόπο που παίζει, επειδή είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Μπορεί να είμαι προκατειλημμένος, γιατί είναι φίλος μου, αλλά για μένα είναι στους τρεις καλύτερους μέσους του κόσμου. Φυσικά μετρά κατά του, το ότι είναι από την Ακτή Ελεφαντοστού. Αν ήταν Αργεντινός ή Βραζιλιάνος, όλοι θα μιλούσαν για εκείνον».

Στη συνέχεια, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής τόνισε για τον Ιβοριανό συμπαίκτη του: «Είναι μερικοί Βραζιλιάνοι ή Αργεντινοί, που δεν θέλω να πω τίποτα άσχημο, αλλά απλά επειδή είναι από αυτές τις χώρες πληρώνουν για αυτούς 40 και 50 εκατομμύρια λίρες. Ένας τύπος σαν τον Γιάγια, έχει κερδίσει τα πάντα, είναι πάντα εκεί. Πες μου ένα αμυντικό μέσο που μπορεί να βγει μπροστά, όπως αυτός και να σκοράρει 16 με 17 γκολ την σεζόν. Πες μου έναν και μετά μπορούμε να μιλήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.