Σε απολογία ο Πελεγκρίνι παρά τη συγγνώμη

Η ΟΥΕΦΑ κάλεσε σε απολογία του Μανουέλ Πελεγκρίνι μετά τα σχόλιά του για τη διαιτησία του αγώνα με Μπαρτσελόνα, παρ' όλο που ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι ζήτησε συγγνώμη την Παρασκευή για τα σχόλιά του.

Η ΟΥΕΦΑ κάλεσε σε απολογία του Μανουέλ Πελεγκρίνι μετά τα σχόλιά του για τη διαιτησία του αγώνα με Μπαρτσελόνα, παρ’ όλο που ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι ζήτησε συγγνώμη την Παρασκευή για τα σχόλιά του.

Ο Χιλιανός τεχνικός είχε υποστηρίξει πως ο Γιόνας Έρικσον ευνόησε τους Καταλανούς στη νίκη τους με 2-0 στην έδρα των «γαλάζιων» την περασμένη Τρίτη για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αμφισβήτησε την κρίση της ΟΥΕΦΑ για το γεγονός ότι όρισε Σουηδό διαιτητή για το ματς.

Ο Πελεγκρίνι σήμερα ανακάλεσε τις δηλώσεις του λέγοντας:  «Όταν χάνεις ένα παιχνίδι με τον τρόπο που το χάσαμε εμείς τότε είσαι θυμωμένος. Ίσως είπα κάτι που δεν το εννοούσα, οπότε ζητώ συγγνώμη. Επίσης θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν έκανα κάποια καταγγελία εναντίον του διαιτητή ή της ΟΥΕΦΑ. Δεν συνηθίζω να κριτικάρω τους διαιτητές, αλλά δεν ήταν σε καλή μέρα και καθόρισε το παιχνίδι. Όχι όμως με την πρόθεση να ωφελήσει τη Μπαρτσελόνα ή να κάνει ζημιά στη Σίτι. Βρέθηκε σε κακή μέρα και ήταν άτυχος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.