Ήττα της Κύπρου με σκορ 2-1 στη Σόφια

Καλή και προσεκτική στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι τόσο συγκεντρωμένη στο δεύτερο μέρος του αγώνα η Κύπρος έχασε με 2-1 από την Βουλγαρία σε αγώνα του 3ου γκρουπ της 3ης κατηγορίας στο Nations League

Καλή και προσεκτική στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι τόσο συγκεντρωμένη στο δεύτερο μέρος του αγώνα η Κύπρος έχασε με 2-1 από την Βουλγαρία στο στάδιο “Βασίλι Λέφσκι” της Σόφιας, σε αγώνα του 3ου γκρουπ της 3ης κατηγορίας στο Nations League.

Με καλή άμυνα οι Κύπριοι κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από κινδύνους τους γηπεδούχους στα πρώτα λεπτά και στο 41’ κατάφεραν να προηγηθούν.
Σε βαθιά μπαλιά ο Αβραάμ ξέφυγε από τους αμυντικούς, σε θέση αριστερά, και με ωραίο γύρισμα βρήκε τον Κάστανο στην κίνηση. Αυτός από το σημείο του πέναλτι με προβολή πέτυχε ένα ωραίο γκολ!

Σημαντική η ευκαιρία που έχασε στο 50ο λεπτό ο Πιέρος Σωτηρίου όταν μόνος απέναντι στον Ίλιεφ σούταρε άστοχα!
Από κει και πέρα οι Βούλγαροι έκαναν όλο και πιο ασφυκτική την πίεσή τους φθάνοντας στην ισοφάριση με κεφαλιά του Ντεσπόντοφ στο 59’ έπειτα από ωραία σέντρα του Ποπόφ ο οποίος έμεινε ξεχασμένος στην δεξιά πλευρά της Κυπριακής άμυνας.

Στο 68ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα. Πάλι από τα δεξιά προωθήθηκε ο Ποπόφ πραγματοποιώντας σέντρα. Στην πορεία της μπάλας, στο δεύτερο δοκάρι, βρέθηκε ο Νεντέλεφ και με δυνατό σουτ στην κίνηση δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Παναγή.
Η ομάδα του Μπεν Σιμόν προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να φέρει το ματς στα ίσα όμως δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα σε 7ο συνεχόμενο επίσημο ή φιλικό ματς εκτός έδρας.

Την ερχόμενη Τρίτη η εθνική ομάδα της Κύπρου παίζει στην Σλοβενία.

Οι ενδεκάδες :
Βουλγαρία (Πέταρ Χούμπτσεφ) :  Ίλιεφ, Σ. Ποπόφ (84′ Βασίλιεφ), Ζάνεφ, Μποντούροφ, Σλάβτσεφ, Κοσταντίνοφ, Νεντέλεφ, Ι. Ποπόφ, Κράεφ (57΄ Μιλάνοφ), Νεντιάλκοφ, Ντεσπόντοφ (75΄ Μποζίκοφ)

Κύπρος (Μπεν Σιμόν) : Παναγή, Δημητρίου, Μερκής, Λαΐφης, Ιωάννου (72΄ Χριστοφή), Κούσουλος, Αρτυματάς, Κάστανος (65΄ Μαργκάσα), Παπουλής (75΄ Ρουσιάς), Αβραάμ, Σωτηρίου 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.