Πογέτ: «Στόχος η βελτίωση και η επιθυμία για νίκη»

Προτελευταία στροφή για το UEFA Nations League με την Εθνική Ελλάδας να φιλοξενείται στη Λάρνακα από την Κύπρο (24/09, 21:45 Νovasports).

Ο Γκουστάβο Πογέτ σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου τι περιμένει από τους παίκτες του, καθώς και ποιος είναι ο στόχος της ομάδας. Ακόμη σχολίασε το πως προσπαθεί να δώσει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του!

Μεταξύ άλλων ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε:

Για ότι έχει αντιμετωπίσει τον Κετσπάγια ως ποδοσφαιριστής: «Ήταν άτυχος ο Κετσπάγια τότε θεωρώ. Ανυπομονώ να τον δω αύριο. Έχουμε και κοινό παρελθόν λόγω της ΑΕΚ όπου προπονήσαμε και οι δύο. Αύριο όλα είναι στα χέρια των παικτών που θα δώσουν το 100%».

Πως προσπαθεί να δώσει κίνητρο έξτρα στους παίκτες του: «Προσπαθώ συνέχεια να είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο. Τον Ιούνιο ήταν η πρώτη θέση και ήρθε. Αυτή την στιγμή είναι να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια για να ανέβουμε στο EURO. Περιμένουμε ένα ντέρμπι αύριο και έχουν νέο προπονητή οπότε δεν γνωρίζουμε πως θα παίξουν».

Για τον τρόπος προσέγγισης: «Δε θα σας πω και πολλά απλά το θέμα είναι πως προσπαθούμε να επιγκεντρωθούμε πάνω στον αντίπαλό μας. Δεν γνωρίζουμε αυτή τη νέα ομάδα της Κύπρου και προσπαθούμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνουμε. Δεν επιγκέντρωνομαι στους παίκτες που λείπουν αλλά σε αυτούς που έχω».

Για το αν υπάρχει στόχος: «Είναι στόχος για εμάς να βελτιώνεται η ομάδα και αυτό είναι ένα καλό τεστ για το μέλλον. Να υπάρχει πάθος και επιθυμία για νίκη. Είχαμε μία εξαιρετική προετοιμασία και να δείξει η ομάδα πως μπορεί να ανταποκριθεί σε ότι και να βρει απέναντί της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.