To novasports.gr αποκαλύπτει το σκοπό της επίσκεψης Πογέτ σε Σπάτα και Κορωπί! (vids)

Το novarports.gr έχει λεπτομέρειες για τον λόγο της παρουσίας του Γκουστάβο Πογέτ στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, λίγες μέρες μετά την παρουσία του και στα Σπάτα για να δει την προπόνηση της ΑΕΚ και αναλύει τον "ρόλο" που αποκτούν στην Εθνική ομάδα οι προπονητές των συλλόγων.

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Γκουστάβο Πογέτ, εργάζεται καθημερινά με σκοπό να έχει ίδια άποψη για όλους τους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχει επιλέξει να μένει μόνιμα στην Ελλάδα και έχει ήδη αναλάβει ένα προσωπικό project, το οποίο θα τον βοηθήσει να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα για τους παίκτες της Superleague.

Έτσι, από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε τις επισκέψεις στα προπονητικά κέντρα των ομάδων έχοντας κάνει την αρχή από τα Σπάτα και την προπόνηση της ΑΕΚ, ενώ σήμερα βρέθηκε στο Κορωπί είδε την προπόνηση του Παναθηναϊκού και είχε και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο λόγος λοιπόν είναι να έχει απευθείας συνομιλίες με τους προπονητές των ομάδων ώστε να μαθαίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τους εν δυνάμει παίκτες της Εθνικής Ελλάδος κι έτσι να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τη στελέχωση του ρόστερ.

Άλλωστε οι προπονητές των συλλόγων γνωρίζουν πολύ καλύτερα τους παίκτες, τόσο ως προς τις αγωνιστικές τους ικανότητες, όσο και ως προς τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους. Συνεπώς ο Γκουστάβο Πογέτ δε θέλει να μένει μόνο στην εικόνα που έχει από την παρουσία των παικτών στο γήπεδο είτε τους έχει παρακολουθήσει διά ζώσης είτε από την τηλεόραση.

Θέλει να έχει πιο εμπεριστατωμένη εικόνα ώστε οι επλογές που θα κάνει να γίνονται με βάση περισσότερα κριτήρια και έχοντας πάρει και την γνώμη των ειδικών, εν προκειμένω των προπονητών των ομάδων, οι οποίοι ουσιαστικά αποκτούν “φωνή” εντός της Εθνικής ομάδας μέσω της άμεσης αυτής συνεργασίας με τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα.

Ο στόχος του Ουρουγουανού τεχνικού είναι να πάει μέσα στους επόμενους έξι μήνες σε όλα τα προπονητικά κέντρα ώστε να αλιεύει ποιοτικές και ποσοτικές πληροφορίες για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή. Σιγά σιγά και σε βάθος χρόνου αυτή θα είναι μια δυναμική διαδικασία με σκοπό να επισκεφθεί όλα τα προπονητικά κέντρα και να μιλήσει με όλους τους προπονητές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.