Ελίασον: «Θα… κεράσει καφέ ο Γκαρσία, στόχος μας το πρωτάθλημα» (vid)

Για την ασίστ του στο πρώτο γκολ, την παρουσία του στην ΑΕΚ και το πως ήρθε η νίκη της Ένωσης μέσα στην έδρα του Λεβαδειακού μίλησε ο Σουηδός.

Ο δημιουργός του πρώτου γκολ του Λιβάι Γκαρσία στο 2-0 στη Λιβαδειά, σχολίασε πως θα του… ξεπληρώσει ο μεγάλος πρωταγιστής της αναμέτρησης τη νασίστ του, ενώ τόνισε πως στόχος τους είναι η κορυφη και η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μεταξύ άλλων ο Νίκλας Ελίασον δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports και την εκπομπή Monday FC:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα και μετά το γκολ μας ο αντίπαλος ανοίχτηκε και όλα έγιναν πιο εύκολα. Ήταν μια σημαντική νίκη».

Για το ποιες ήταν οι αλλαγές στο ημίχρονο και άλλαξαν την εικόνα: «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε πάντα είναι να μπαίνουμε δυνατά, αλλά δυσκολευτήκαμε αρκετά. Ήρθε το γκολ από τη σέντρα και την κεφαλιά του Γκαρσία και το δεύτερο με ένα πέναλτι, ύστερα από εξαιρετικό συνδυασμό. Όμως αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί».

Για την τακτική προσέγγιση:«Πάντα προσπαθούμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και να το ελέγχουμε. Προσπαθούμε να κουράσουμε σταδιακά τον αντίπαλο. Έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να επιδράσουμε το παιχνίδι στο δεύτερο με αλλαγές. Συμφωνώ μαζί σας (σ.σ. τον Ντέμη Νικολαΐδη) και θέλουμε να εκμεταλλευόμαστε τα λάθη των αντιπάλων μας και να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα».

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ και τη «μάχη» του τίτλου: «Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της ΑΕΚ. Είμαστε πίσω από τον Παναθηναϊκό, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθούμε στην κορυφή. Θα συνεχίζουμε να παίζουμε μόνο για τη νίκη. Γνωριζόμαστε σιγά-σιγά όλο και καλύτερα μεταξύ μας και στόχος μας είναι να είμαστε καλύτεροι κάθε εβδομάδα».

Για το ποιος ήταν ο MVP του ματς: «Καλύτερος παίκτης του ματς ήταν ο Λιβάι Γκαρσία. Σκόραρε δύο γκολ. Ελπίζω να με… κεράσει καφέ για την ασίστ μου!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.