Φιλαδέλφια – Ίντερ Μαϊάμι 1-2: Ανατροπή με τους Ιγκουαίν

Ο Γκονζάλο και ο Φεντερικό Ιγκουαίν με τα τέρματα που σημείωσαν οδήγησαν την ομάδα τους στην ανατροπή και στους πρώτους της βαθμούς στο φετινό Mls.

Η Φιλαδέλφια υποδέχτηκε την Ίντερ Μαϊάμι για την 2η αγωνιστική του Mls με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την ανατροπή και να φεύγουν νικητές από την Πενσιλβανία με 2-1.

Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες ευκαιρίες, ένα δοκάρι του Ρόμπινσον για τους φιλοξενούμενους ήταν ουσιαστικά και η μοναδική καλή στιγμή.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με καλύτερες προοπτικές με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 44 με τον Μοντέιρο μετά από την πάσα του Πρζιμπίλκο αλλά τελικά τις εξελίξεις και το αποτέλεσμα καθόρισε μια αλλαγή του Φιλ Νέβιλ, ο Φεντερίκο Ιγκουαϊν.

Ο Αργεντινός τροφοδότησε τον συμπατριώτη Γκονζάλο στο 73 λεπτό και σκόραρε ο ίδιος το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του με κεφαλιά και αυτό στο 83.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την Ίντερ Μαϊάμι που την επόμενη αγωνιστική θα δοκιμαστεί στην έδρα το Νάσβιλ, ενώ με το βαθμό της πρεμιέρας έμεινε η Φιλαδέλφια που θα υποδεχτεί την Νέα Υόρκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.