Ξανά στην κορυφή της Ligue 2 η Λοριάν (video)

Η Λοριάν νίκησε με 2-1 την Καέν κι επέστρεψε στην κορυφή της Γαλλικής Ligue 2. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Χαμέλ και Βισά ενώ ενδιάμεσα ισοφάρισε ο Τζέσι Πι για τους φιλοξενούμενους που έπαιξαν με δέκα παίκτες από το 42ο λεπτό

Από την αρχή της σεζόν η Λοριάν μας έχει δείξει τις υψηλές φιλοδοξίες της στην 2η επαγγελματική κατηγορία του Γαλλικού ποδοσφαίρου
Απόψε μας το επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά έστω κι αν δεν χρειάστηκε να φτάσει στα υψηλά επίπεδα απόδοσης. Σε αυτό βέβαια συνέβαλε και η ανταγωνιστικότητα, στο μέτρο του δυνατού κι όσο αγωνίζονταν σαν «ίσος προς ίσο» η πεισματάρα Καέν η οποία δεν κάμφθηκε από το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων από τον Χαμέλ στο 6ο λεπτό – και σε μια φάση όπου η άμυνα κάπου «κόλλησε» στη μεταβίβαση του Βισά.
Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι που αξιοποίησε ο Τζέσι Πι, σκοράροντας η ομάδα του σε 9ο επίσημο παιχνίδι εκτός έδρας τη φετινή σεζόν!
Στο 42’ οι ισορροπίες ανατράπηκαν μετά την αποβολή του Βέμπερ και στη συνέχεια το σκηνικό μεταφέρθηκε προς την περιοχή της Καέν.
Η υπεροχή της ομάδας του Πελισιέ καρποφόρησε στο 69’ όταν ο Βισά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Η Λοριάν με 42 πόντους, πλέον, οδηγεί την κούρσα της Ligue 2 ενώ η φιλότιμη Καέν παρέμεινε στην 15η θέση με 17 βαθμούς, τέσσερις παραπάνω από τα όρια της γραμμής του υποβιβασμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.