Μοδέστο:«Θα μπορούσα να μείνω στην Ελλάδα»

Τον Φρανσουά Μοδέστο όπως και όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της παρουσίασε η Μπαστιά. Ο Κορσικανός κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του δήλωσε πως η Μπαστιά ήταν πάντα η ομάδα της καρδιάς του, όμως δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Ολυμπιακό

Τον Φρανσουά Μοδέστο όπως και όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της παρουσίασε η Μπαστιά. Ο Κορσικανός κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του δήλωσε πως η Μπαστιά ήταν πάντα η ομάδα της καρδιάς του και ήθελε να κλείσει εκεί την καριέρα του, όμως  δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Ολυμπιακό ο οποίος όπως είπε του έδωσε τη δυνατότητα να παίξει σε υψηλό επίπεδο.
«Ανυπομονώ να ξαναμπώ στην ομάδα. Θέλω να παίξω και να το απολαύσω. Πρόκειται για την ομάδα της καρδιάς μου. Θα μπορούσα να μείνω στην Ελλάδα, όπου αισθανόμουν πολύ καλά. Ήταν δύσκολο να φύγω, γιατί αυτή ο Ολυμπιακός μου έδωσε πολλά και τη δυνατότητα να συνεχίσω την καριέρα μου σε υψηλό επίπεδο. Όμως ανέκαθεν ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα και χάρη στη διοίκηση και τον προπονητή της Μπαστιά, αυτό έγινε πραγματικότητα» ήταν τα πρώτα λόγια του Μοδέστο ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι δύσκολη η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία ειδικά για μια ομάδα σαν την Μπαστιά. Βλέπω τεράστιες αλλαγές στο σύλλογο. Το γήπεδο είναι σχεδόν έτοιμο, το προπονητικό κέντρο είναι υπό κατασκευή και υπάρχει ενθουσιασμός γύρω από την ομάδα».

Στην παρουσίαση βρισκόταν και ο Ντίρσα Ντιακιτέ ο οποίος θα είναι για ακόμα έναν χρόνο συμπαίκτης με τον Μοδέστο, αυτή τη φορά στην ομάδα της Κορσικής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.