Ιμπραΐμοβιτς: «Βελτιώνομαι όσο μεγαλώνω»

Με το κρασί παρομοίασε τον εαυτό του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος την Τετάρτη γίνεται 31 ετών.

Με το κρασί παρομοίασε τον εαυτό του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος την Τετάρτη γίνεται 31 ετών. Ο Σουηδός επιθετικός υπογράμμισε πως όσο μεγαλώνει, γίνεται καλύτερος. Επίσης, τόνισε πως θέλει να γιορτάσει τα γενέθλιά του με γκολ και μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Πόρτο, στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αρχικά, ο Ιμπραΐμοβιτς τόνισε στο Eurosport: «Εγώ είμαι σαν το κρασί. Όσο μεγαλώνω, τόσο βελτιώνομαι. Τα φετινά γενέθλιά μου πέφτουν την ημέρα του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Πόρτο και εύχομαι να μπορέσω να τα γιορτάσω με μια καλή εμφάνιση και με γκολ. Δεν λέω πόσα. όσα χρειαστούν για να κερδίσουμε».

Στην συνέχεια, υπογράμμισε: «Το σίγουρο είναι πως η Πόρτο είναι πιο ισχυρή από τη Ντιναμό Κιέβου, που αντιμετωπίσαμε την πρώτη αγωνιστική. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, θα είναι δύσκολο ματς. Αν περάσουμε εμείς οι δύο δεν το ξέρω, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να περάσει η Παρί».

Επίσης, ο Ιμπραΐμοβιτς τόνισε πως θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στο εφετινό Champions League με τη γαλλική ομάδα: «Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Ασφαλώς πρώτος στόχος της Παρί παραμένει το πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη θέλουμε μια καλή πορεία. Είμαστε νέα ομάδα και ίσως είναι πρόωρο να περιμένουμε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς, αυτό που ξέρω, πάντως είναι πως με τον καιρό μπορούμε να γίνουμε μια σημαντική ομάδα στην Ευρώπη».

Τέλος, ο Σουηδός επιθετικός αναφέρθηκε και στην έως τώρα παρουσία του στο γαλλικό πρωτάθλημα: «Πέρσι στη Μίλαν έβαλα 35 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν ξέρω αν θα πετύχω περισσότερα φέτος, θα το προσπαθήσω. Αυτό που έχει σημασία, πάντως, είναι να κερδίζει η ομάδα και να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.