Προηγήθηκε αλλά δεν νίκησε η Νις (video)

Το σύνολο του Φαβρ, έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Ανζέ, μολονότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ, χάνοντας την ευκαιρία να μπει γερά στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το σύνολο του Φαβρ, έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Ανζέ, μολονότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ, χάνοντας την ευκαιρία να μπει γερά στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι Νισουά, δίχως τον ανέτοιμο Μπαλοτέλι στην αποστολή, είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, με την Ανζέ να περιμένει τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο και να ψάχνει τη γρήγορη μετάβαση της μπάλας στο ανοικτό γήπεδο, για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα και την εκτελεστική δεινότητα του Τοκό Εκαμπί.

Λίγες οι καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο, μία για κάθε ομάδα, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 37′ με σουτ του Σερί εντός μεγάλης περιοχής, αλλά ο Μπουτέλ με τη συνδρομή της τύχης μπλόκαρε τη μπάλα, ενώ 5 λεπτά αργότερα, ο Σουκέ κατά λάθος έδωσε πάσα στον Τοκο Εκαμπί, αλλά με την ταχύτητά του διόρθωσε το λάθος του, προλαβαίνοντας τον Αφρικανό.

Το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο ποιοτικά, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο και δικαιώθηκαν στο 67′, μετά την κάθετη μπαλιά του Σερί, ο Πλεά νίκησε τον Μπουτέλ και με το 14ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα έδωσε προβάδισμα στη Νις. 

Ωστόσο η ασθένεια των Νισουά να μην έχουν την ικανότητα να κρατούν υπέρ τους σκορ, ενώ προηγούνται -έχουν απωλέσει 21 πόντους σε αγώνες που έχουν βρεθεί μπροστά σκορ- έκανε και πάλι την εμφάνισή της! Στο 83 η Ανζέ, δίχως να έχει δημιουργήσει φάσεις στην εστία του Μπενίτες, ισοφάρισε με τον Φουλζινί σε 1-1, σκορ που ήταν και το τελικό.

Ανζέ: Μπουτέλ –  Μανσό, Τομά, Τραορέ (αρχ.), Μπάμπα –  Σάνταμαρια, Μανγκανί, Ονιανγκέ (75′ Γκιγιόμ) – Τετ (65′ Κάνγκα), Ρεν-Αντελέντ (14′ Φουλζινί), Τοκό-Εκαμπί

Νις: Μπενίτες  – Σουκέ, Μάρλον, Ντάντε (αρχ.), Λε Μαρσόν –  Ταμέζ, Λες-Μελού, Σερί –  Σραρφί (74′ Λε Μπιόν), Σεν-Μαξιμέν (86′ Σαρ), Πλεά

STAT ATTACK

Η Ανζέ έχει 13 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, μόνο η Μονπελιέ με 16 έχει περισσότερες.

Οι Ανζεβέν έχουν μόνο μία νίκη σε 18 ματς απέναντι σε ομάδες της πρώτης δεκάδας της γαλλικής ελίτ.

Ο Πλεά έχει εμπλακεί σε 9 από τα 10 τελευταία γκολ της ομάδας, πετυχαίνοντας 8 και δίνοντας μία ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.