Λοριάν-Παρί Σεν Ζερμέν 3-2: Το άξιζε και πυροδότησε την «βόμβα»!

Η Λοριάν ήταν καλύτερη και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης σε βάρος της Παρί Σεν Ζερμέν με ένα γκολ του Μόφι στις καθυστερήσεις. Δείτε όλα όσα έγιναν στα παιχνίδια των 16:00 στην Ligue 1.

«Δωράκι» στην Λυών έκανε η Λοριάν! Με ανατροπή κέρδισε 3-2 την Παρί Σεν Ζερμέν κάνοντας ένα πολύ σημαντικό βήμα παραμονής. Βίσα και Μόφι στο τελευταίο δεκάλεπτο «υπέγραψαν» την ανατροπή και παράλληλα κράτησαν στην 2η θέση (45 βαθμοί) την Παρί.

Ο Νεϊμάρ προηγουμένως είχε ανατρέψει προσωρινά το 1-0 του Αμπεργκέλ. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε με 2 πέναλτι και σε εκείνο το σημείο φάνηκε η ομάδα του Ποκετίνο να αγκαλιάζει τη νίκη αλλά λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, την Λοριάν.

Αυτό ήταν το 5ο παιχνίδι του Αργεντίνου τεχνικού στον πάγκο της Παρί και μετά από 4/4 ήρθε η απότομη προσγείωση στο Λοριάν.

Στα άλλα παιχνίδια που τελείωσαν του γαλλικού πρωταθλήματος, η Ανζέρ κέρδισε με 3-1 τη Νίμ χάρη στα γκολ των Καπέλ, Κουλιμπαλί και Ντιόνι.

Η Μετς πήρε εμφατικό «διπλό» στο Μπρεστ (2-4) με ένα εκπληκτικό β’ μέρος. Σπουδαία εκτός έδρας νίκη και για την Ρεμς στο Στρασβούργο (0-1) με ένα γκολ του Κουτέσα στο 80ο λεπτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.