Λιόν – Μετς 0-1: Βόμβα στο 90′ στη Λιόν! (hls)

Η Λιόν ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από 4.5 μήνες και υπέστη την πρώτη της ήττα μέσα στην έδρα της και στο νέο έτος, πρώτη νίκη για τη Μετς μετά από τρεις αγωνιστικές.

Η Λιόν ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από 4.5 μήνες και υπέστη την πρώτη της ήττα μέσα στην έδρα της και στο νέο έτος, πρώτη νίκη για τη Μετς μετά από τρεις αγωνιστικές. Μετά την ισοπαλία με τη Ρεν (2-2), η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία δεν κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες με τη Μετς να κάνει την έκπληξη και να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη μετά από πέντε διαδοχικές ήττες στα μεταξύ τους ραντεβού. 23 χρόνια είχε να νικήσει ομάδα από το πάνω ράφι η Μετς (1998, 3-2 τη Μαρσέιγ).

Η Λιόν δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει στο πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας αξιόλογες φάσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο με τις προσπάθειες του Τοκό Εκαμπί που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Ουκίτζα. Η καλύτερη φάση στο πρώτο ημίχρονο ανήκει στη Μετς με το δοκάρι του Μπουλάγια και την ευκαιρία του Γκεγ που έβγαλε ο Μαρσέλο στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η Λιόν πέτυχε γκολ με τον Τοκό Εκαμπί όμως ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη VAR, στο 85ο λεπτό έχασε μεγάλη τριπλή ευκαιρία για να σκοράρει, η Μετς απάντησε με το δοκάρι του Σαρ και στο 90′ ο Λεγιά Ισεκά ερχόμενος από τον πάγκο χάρισε ένα σπουδαίο διπλό στην ομάδα του Αντονετί.

Λιόν (Γκαρσία): Λόπες, Ντεναγέ, Μαρσέλο, Ντε Σίλιο (68′ Κορνέ), Ντουμπουά, Μέντες, Τοκό Εκαμπί (76′ Σερκί), Κακρέ (90′ Γκιμαράες), Πακετά (67′ Αουάρ), Καντεβέρε (76′ Σλιμανί), Ντεπάι

Μετς (Αντονετί): Ουκίτζα, Μπόι, Κουγιατέ, Μπρον, Ντελέν (54′ Ουντόλ), Κατόνζ, Μάιγκα, Άνγκμπαν (75′ Σαρ), Μπουλάγια, Γκεγ (61′ Γιαντέ), Βάγκνερ (61′ Λεγιά Ισεκά)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.