Και να μην ξαναρθεί… (video)

Η Λιόν αποχαιρέτισε τον Φεβρουάριο με ήττα, 2-1 από τη Λιλ εκτός έδρας και κινδυνεύει να πέσει από την πρώτη θέση της Λιγκ 1.

Η Λιόν αποχαιρέτισε τον Φεβρουάριο με ήττα, 2-1 από τη Λιλ εκτός έδρας και κινδυνεύει να πέσει από την πρώτη θέση της Λιγκ 1. Εκεί θα βρεθεί η Παρί Σεν Ζερμέν, αν νικήσει, βέβαια, το βράδυ της Κυριακής τη Μονακό στο πριγκιπάτο.


Ο Τολισό μόλις στο 3′ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, αλλά η Λιλ «ξύπνησε» στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γκουεγιέ ισοφάρισε στο 56′ και ο Μάρκος Λόπες στο 60′ ολοκλήρωσε την ανατροπή και χάρισε μια πολύτιμη νίκη στους «λιλουά», οι οποίοι παραμένουν, πάντως, μακριά από τις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Φουρνιέ έκλεισε τον μήνα με μόλις μία νίκη σε πέντε παιχνίδια, αυτή της περασμένης αγωνιστικής επί της Ναντ.


Λιλ (Ζιράρ): Ενιεάμα, Μπάσα, Κιέρ, Μπέρια, Κορσιά, Μαβουμπά, Γκουεγιέ, Μάρκος Λόπες, Ράιαν Μέντες (40′ Ντελαπλάς), Κουμπεμπά, Οριγκί (90′ Ντιαμπί)


Λιόν (Φουρνιέ): Άντονι Λόπες, Ζαγιέ, Μπεντιμό, Κονέ, Ουμτιτί, Γκοναλόν (82′ Ν’ Τζιέ), Γκεζάλ (67′ Γκουρκίφ), Φερί (67′ Μαλμπράνκ), Φεκίρ, Τολισό, Λακαζέτ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.