Μπρεστ – Μαρσέιγ 1-0: Δεν περνάς από τη Βρετάνη (highlights)

Η Μπρεστ νίκησε και τη Μαρσέιγ και πέρασε στην δεύτερη θέση της κατάταξης σε μια χρονιά όνειρο για Champions League.

Η Μπρεστ δεν φοβήθηκε σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου τη Μαρσέιγ που «κρατήθηκε» στο μηδέν. Ο Ισπανός Ρουμπέν Μπλάνκο, αντικατέστησε τον Πάου Λόπεθ και στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα είχε αρκετή δουλειά και με δύο σημαντικές επεμβάσεις στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Μοναδικό του λάθος δεν κόστισε σε μια άστοχη έξοδο που παραλίγο να σκοράρει η Μπρεστ. Ο Γκατούζο άφησε στον πάγκο τον Ομπαμεγιάνγκ για να βάλει μπροστά τον Μουμπάνια που χάθηκε ανάμεσα στα στόπερ των γηπεδούχων. Φλύαρη η Μαρσέιγ δεν απείλησε τον Κουντέρ που και αυτός έπαιξε μόλις το 2ο παιχνίδι του στην εφετινή σεζόν.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας άλλαξαν οι ισορροπίες και η Μαρσέιγ έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Μουνιέ που χτύπησε εκτός φάσης τον Μπαλέρντι. Η Μπρεστ συνέχισε να δείχνει επιθετική και κατάφερε να φτάσει και στο ποθητό γκολ με τον κορυφαίο της ποδοσφαιριστή, Πιερ Λες Μελού (1-0, 88ο λεπτό).

Η Μαρσέιγ απογοητεύει στη Γαλλία και έμεινε στην 9η θέση και τους 30 βαθμούς. Η Μπρεστ επέστρεψε στις νίκες και πλέον κάθεται στην δεύτερη θέση πίσω από την Παρί με 40 βαθμούς. Από τη Βρετάνη έχει περάσει με 2-3 μονάχα η πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν, οι υπόλοιπες πέντε ήττες της Μπρεστ είναι μακριά από την έδρα της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.