Λιόν: Μένει ο Σάζ, έφυγε ο Ζεφίνιο

Η Λιον επισημοποιήσε την παραμονή του κόουτς Πιερ Σαζ ως το τέλος της σεζόν. Επισημοποίησε παράλληλα και την παραχώρηση του μέσο-επιθετικού Ζεφίνιο στην Μποταφόγκο.

Μετά από διακοπές δέκα ημερών η Λιόν επέστρεψε στις προπονήσεις με δεδομένη πλέον την παραμονή του κόουτς Πιέρ Σαζ στον πάγκο ως το τέλος της χρονιάς.

Δύο νέα πρόσωπα προστέθηκαν στο προπονητικό τιμ και είναι οι Νταμιάν Ντέλα Σάντα και Ζαμάλ Αλιουί. Ο Ντέλα Σάντα αναλαμβάνει την ευθύνη για τις στημένες φάσεις και ο άλλοτε διεθνής Μαροκινός Αλιουί θα είναι βοηθός του Σαζ ενώ την ποδοσφαιρική καριέρα του την είχε αρχίσει στις ακαδημίες του συλλόγου τον οποίο γνωρίζει καλά.

Παρελθόν από τον σύλλογο αποτελεί ο μέσο-επιθετικός Ζεφίνιο. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιστρέφει δανεικός στην Μποταφόγκο όπου θα μείνει δανεικός ως το τέλος του 2024. Η Λιόν τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2023. Φέτος ο 24χρονος έπαιξε σε μόλις δέκα αγώνες. Έδωσε δύο ασίστ και πέτυχε ένα γκολ αυτό με το οποίο η ομάδα επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Μονακό στις 15 Δεκεμβρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.