Χάβρη – ΠΣΖ 0-2: Ευτυχία είναι να έχεις Εμπαπέ και Αρνάου (highlights)

Πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ και με δέκα παίκτες από το δεκάλεπτο η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε 2-0 στην Χάβρη. Πρωταγωνιστής ο 22χρονος Ισπανός τερματοφύλακας Αρνάου στο επαγγελματικό του ντεμπούτο.

Η εκκίνηση στο ματς ήταν κάκιστη για την Παρί. Γλίτωσε το γκολ με τον Σολέρ να διώχνει πάνω στην γραμμή το πλασέ του Λορίς (7′) ενώ έμεινε με δέκα παίκτες λογω αποβολής του Ντοναρούμα (10′) και έχασε με τραυματισμό τον Ρουίθ.

Ευτύχησε να έχει τον πάγκο τον Ισπανό τερματοφύλακα Αρνάου ο οποίος στο επαγγελματικό του ντεμπούτο μπήκε στο γήπεδο και έπιασε… τα πάντα.

Φυσικά ευτυχία είναι να έχεις και τον Εμπαπέ. Με την ταχύτητά του και γρήγορη κυκλοφορία μπάλας βρήκε δύο φάσεις και σκόραρε με μια από αυτές (23′) για το 0-1 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παρί υπέφερε. Η Χάβρη εκανε ότι ήταν δυνατό για να σκοράρει αλλά ο Αρνάου ήταν ανίκητος.

Μέτρησε τουλάχιστον έξι επεμβασεις στο δεύτερο ημίχρονο με κορυφαία στιγμή του μια διπλή απόκρουση σε δύο σουτ του Αλιουί (64′).

Λίγο πριν το τέλος ο Βιτίνια με την βοήθεια της τύχης έγραψε το 2-0 για μια κολακευτική νίκη της πρωτοπόρου στο Οσεάν της Χάβρης, έβδομη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.

Χάβρη: Ντεσμάς – Σανγκαντέ (87′ Γκρονσίρ), Κινκουέ, Λορίς – Νέγκο (46′ Λαιουί), Κουζιάγεφ, Τουρέ (46′ Ζουζού), Κεστά (80′ Εντιάγ), Οπέρι – Κασιμίρ (66′ Σάμπι), Μπάγιο

ΠΣΖ: Ντοναρούμα – Χακίμι, Ντανίλο, Μουκιελέ (75′ Σκρίνιαρ), Σολερ (75′ Ερνάντεζ) – Ρουίθ (8′ Ουγκάρτε), Βιτίνια, Λι – Ντεμπελέ (74′ Κόλο Μουανί), Μπαρκολά (11′ Αρναου), Εμπαπέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.