Ligue-1: Απέφυγε την ήττα η Μπρέστ, βαθμό ισοπαλίας για Λιόν και Λοριάν, διακοπή στο Μονπελιέ

Βεγγαλικό "έσκασε" δίπλα στον τερματοφύλακα της Κλερμόν στο 90+5' και ήταν ο λόγος της διακοπής στο «Λα Μοσόν».

H Μπρέστ απέφυγε την εντός έδρας ήττα από την Τουλούζ, στην 8η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και με γκολ του Μαρτίν Σατριάνο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ισοφάρισε το γκολ του Μαγκρί για τους φιλοξενούμενους από το 27ο λεπτό. Η Μπρέστ παρέμεινε σε απόσταση…αναπνοής, με δυο βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Μονακό στην Ligue-1.

Στο στάδιο «Γκρουπάμα», η παραγωγικότητα της Λυών και της Λοριάν, απέφερε το τελικό 3-3 και τον βαθμό της ισοπαλίας για γηπεδούχους και φιλοξενούμενους. Ο Έλι Ζούνιορ Κρεπί πέτυχε το 0-1 στο 16’ για την Λοριάν, η Ολιμπίκ αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση με τον Έρνεστ Νουάμα στο 21’ και αμέσως μετά την σέντρα των φιλοξενουμένων, πέτυχε ολική ανατροπή στο σκορ (2-1) με σκόρερ τον Αλεξάντρ Λακαζέτ. Ο ίδιος παίκτης, πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι για το 3-1 (41’).

Ο Κρουπί πέτυχε και δεύτερο γκολ, μειώνοντας σε 3-2 (54’) και το αποτέλεσμα της ισοπαλίας, διαμόρφωσε το γκολ του Γιονγκουά στο 79’.

Στο «Λα Μοσόν», το παιχνίδι διακόπηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ το σκορ ήταν 4-2, όταν ένα βεγγαλικό που εκτοξεύθηκε από την κερκίδα έσκασε δίπλα στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και τον τραυμάτισε. Κόκκινη σε παίκτη της Κλερμόν, Νέτο Μποργκέ μέσω VAR για χειρονομία στους φιλάθλους έπειτα από το συμβάν.

Στο 16’, ο Μουσά αλ Ταμαρί άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά δέκα λεπτά αργότερα, ο Γιοάν Μανιέν ισοφάρισε σε 1-1. Νέο προβάδισμα της Μονπελιέ από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τέζι Σαβανιέρ (2-1), αλλά και πάλι η Κλερμόν είχε «απάντηση» και ισοφάρισε εκ νέου, με τον Σέϊκ Κονατέ, με την συμπλήρωση των 45 πρώτων λεπτών.  

Το δεύτερο εύστοχο πέναλτι του Τέζι Σαβανιέρ στο 48’, ανέκτησε το προβάδισμα  (3-2) και στο 76’ ο Μουσά Αλ Ταμαρί, πέτυχε το τέταρτο γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.