Λοριάν – Λιλ 4-1: Απολαυστική η αήττητη Λοριάν (highlights)

Η Λοριάν νίκησε για τρίτη διαδοχική σεζόν τη Λιλ στην έδρα της που είχε πολλά προβλήματα στην άμυνα και υπέστη βαριά πρώτη ήττα στην σεζόν.

Καταπληκτική εκκίνηση στο ματς για τη Λοριάν που μπήκε με τρομερό ενθουσιασμό και πέτυχε δύο γκολ απέναντι στην προβληματική άμυνα της Λιλ. Χωρίς τον τιμωρημένο Ριμπέϊρο, η άμυνα της Λιλ και ο Σεβαλιέ χάρισαν το πρώτο γκολ στον Αμπερζέλ (1-0, 9ο λεπτό) για να έρθει και το δεύτερο με τον Πονσό (2-0, 11ο λεπτό). Η Λοριάν θα μπορούσε να σκοράρει και τρίτο μετά το λάθος του Σεβαλιέ στην προσπάθεια του Φεβρ, με τη Λιλ να έχει δύο τελικές πάνω στον Εμβογκό.

Η Λιλ με την είσοδο των Γκόμες και Καμπελά μπήκε καλύτερα από τα αποδυτήρια μειώνοντας με τον Ντέιβιντ μετά από ασίστ του Γκόμες (2-1, 55ο λεπτό). Η Λοριάν που έπαιξε τέλεια την αντεπίθεση κατάφερε να πετύχει δύο γκολ μέσα σε 5 λεπτά και να κλειδώσει μια σπουδαία νίκη. Ο Φεβρ με τέλειο πλασέ έγραψε το 3-1 στο 62ο λεπτό και στο 67′ ο Λε Γκοφ που σκόραρε μετά από 3 χρόνια διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά από δύο ισοπαλίες η Λοριάν πήρε την πρώτη φετινή της νίκη, ενώ η Λιλ μετά από ισοπαλία και νίκη, υπέστη την πρώτη φετινή της ήττα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.