Ligue 1: «Τρένο» η Μπρεστ, σεφτέ για Ρενς

Εντυπωσιακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα για Μπρεστ που νίκησε και τη Χάβρη εκτός έδρας, πρώτη νίκη για τη Ρενς στο σπίτι της κόντρα στην προβληματική Κλερμόν.

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ρενς-Κλερμόν 2-0

Η εντυπωσιακή την περσινή σεζόν Ρενς, που ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Μαρσέιγ (2-1) στο Βελοντρόμ , κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη της στην φετινή Ligue 1. H ομάδα του Στιλ άνοιξε το σκορ μόλις στο 17ο λεπτό με τον Μουνέτσι. Ο 21χρονος Μοχάμεντ Νταράμι στο ντεμπούτο στο με την φανέλα της Ρενς, μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από ασίστ του Ίτο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-0, 84ο λεπτό).

Την ερχόμενη αγωνιστική (27/8), η Κλερμόν που έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο ήττες θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη της νίκη απέναντι στη Μετς. Η Ρενς ταξιδεύει στο νότο για να αντιμετωπίσει στο Σταντ Ντε Λα Μοσόν τη Μονπελιέ (27/8) που διέλυσε τη Λιόν εκτός έδρας με πρωταγωνιστή τον Αλ Ταμάρι.

Χάβρη-Μπρεστ 1-2

Η Μπρεστ στην επιστροφή της στα σαλόνια της Ligue 1 ξεκίνησε με σπουδαία νίκη στην έδρα της απέναντι στην εξαιρετική την περσινή σεζόν Λανς (3-2), και στην πρώτη αποστολή μακριά από την έδρα της κατόρθωσε να φύγει με «διπλό». Ο Ντελ Καστίγιο μετά από δύο γκολ που πέτυχε στην πρεμιέρα, πρόσθεσε άλλο ένα δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 28ο λεπτό (0-1). Ο 30χρονος Ρώσος Κουζάϊεφ ισοφάρισε για τη Χάβρη με το παρθενικό του γκολ στη Γαλλία βάζοντας το πρώτο γκολ του συλλόγου μπροστά στον κόσμο του (1-1, 52ο λεπτό), όμως τέσσερα λεπτά αργότερα η Μπρεστ ξαναπήρε προβάδισμα με τον Λιλιάν Μπρασιέ να σκοράρει στο 56ο λεπτό (1-2) και έφτασε τους έξι βαθμούς.

Ερχόμενη αγωνιστική η Μπρεστ με το 2 στα 2 ταξιδεύει στο Βελοντρόμ για να παίξει με την Μαρσέιγ (26/8), ενώ η Χάβρη έχει επίσης δύσκολη αποστολή στη Βρετάνη κόντρα στην δυνατή Ρεν (27/8).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.