Παρί Σεν Ζερμέν-Κλερμόν 2-3: Φινάλε με ήττα και το μυαλό στον Σέρχιο Ρίκο – «Αντίο» από Μέσι-Ράμος (hls)

Με ήττα έκλεισε τη σεζόν στο πρωτάθλημα η Παρί Σεν Ζέρμεν, με το μυαλό όλων να είναι στον Σέρχιο Ρίκο και τη μάχη που δίνει για τη ζωή του. Παρ'όλα αυτά η Κλερμόν ήταν εξαιρετική και κέρδισε δίκαια...

Με φανέλες που είχαν το όνομα του Σέρχιο Ρίκο αγωνίστηκαν στην εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Κλερμόν οι παίκτες της Παρί, στην τελευταία αγωνιστική της Ligue 1 και πριν σηκώσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι Παριζιάνοι φίλαθλοι φώναζαν συνεχώς το όνομα του Ισπανού γκολκίπερ και το μυαλό όλων ήταν σε αυτόν, ενώ παράλληλα στον αγωνιστικό χώρο οι Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Ράμος έπαιξαν για τελευταία φορά με τη φανέλα της ομάδας.

Μάλιστα ο πολύπειρος στόπερ σκόραρε στο «αντίο» του στο 16′, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Κιλιάν Εμπαπέ έκανε το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι. Όμως εν συνεχεία οι φανταστικοί φιλοξενούμενοι απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιο και έφτασαν στην ανατροπή, ενώ είχαν και χαμένο πέναλτι!

Ο Γκαστιέν μείωσε αρχικά στο 24′, πρν ο Ζεφράν ισοφαρίσει σε 2-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέους και ενώ ο Κιέ είχε αστοχήσει από την άσπρη βούλα στο 37′. Όμως ο στράικερ της Κλερμόν πήρε το… αίμα του πίσω και έκανε την ανατροπή στο 63′, για το υπέρ τους 3-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ!

Τέσσερα γκολ, χαμένο πέναλτι και… 2-2!

Φανταστικό ήταν το πρώτο μέρος στο Παρίσι!

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 5′ με τον Κιέ, όμως το τέρμα δε μέτρησε για παράβαση χέρι πριν η μπάλα φτάσει στον σέντερ φορ της Κλερμόν. Η Παρί απάντησε στο 16′ και ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα με γκολ του Σέρχιο Ράμος, στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Παρί.

Πέντε λεπτά ήρθε και το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων στο 21′, με σκόρερ τον Εμπαπέ από την άσπρη βούλα. Όμως στο 24′ η Κλερμόν μπήκε ξανά στο ματς με το τέρμα του Γκαστιέν στο 24‘. Ακολούθησε ένα 10λεπτο υψηλού ρυθμού χωρίς την σπουδαία φάση, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 37’! Αλλά ο Κιέ που εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του έστειλε την μπάλα άουτ!

Τελικά η Κλερμόν έφερε το ματς στα ίσα στο 45+1′ με τον Ζεφάν να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-2!

Ανατροπή με Κιέ

Η Κλερμόν δεν σταμάτησε στην εμφάνιση του πρώτου μέρους και συνέχιζε να απειλεί την Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι στο 63′ έφτασε στο τρίτο της γκολ στο παιχνίδι, με το τέρμα του Κιέ! Εξαιρετική απόδοση από τους φιλοξενούμενους, δείγμα και της εντυπωσιακής τους χρονιάς!

Όσο κι αν προσπάθησε η Παρί δεν έφτασε στην ισοφάριση και έκλεισε με ήττα τη σεζόν…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.