Ligue 1: Καλά κρατεί η μάχη παραμονής μεταξύ Οσέρ και Ναντ, συναρπαστικό τέλος στο Μονπελιέ – Λοριάν

Φοβερό τέλος στο Μονπελιέ-Λοριάν, σε δυσχερή θέση η Οσέρ και σκληρό ματς της Τουλούζ με την Ναντ.

Η 35η αγωνιστική της Ligue 1 έδωσε παράταση αγωνίας στην υπόθεση ”ποιος μένει και ποιος εγκαταλείπει την Ligue 1” με την Ναντ και την Οσέρ να μένουν σε απόσταση αναπνοής.

Μπρεστ – Οσέρ 1-0

Η Μπρεστ διεύρυνε το άηττητο σερί που έχει με αντίπαλο την Οσέρ στα έξι ματς επικρατώντας με 1-0 χάρη σε τέρμα του Ντουαρόν στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης. Με την νίκη αυτή η Μπρεστ αύξησε την διαφορά στους τέσσερις πόντους από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι είναι μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Με τρία παιχνίδια να απομένουν για την Οσέρ και τα δύο εξ αυτών να είναι με τις Παρί Σεν Ζερμέν και Λανς τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για την παραμονή στην κατηγορία.

Τουλούζ – Ναντ 0-0

Ισοπαλία στο ματς με την Ναντ να παίρνει ”χρυσό” βαθμό και να απέχει μόλις ένα βαθμό από την ζώνη παραμονής στην κατηγορία. Το παιχνίδι ξεκίνησε με 90λεπτη καθυστέρηση εξαιτίας ενός ύποπτου πακέτου που βρέθηκε στις εξέδρεςπου φιλοξένησαν τους οπαδούς των ”καναρινιών”. 150 φίλοι των φιλοξενούμενων παρέμειναν στα πούλμαν τους μέχρι να διαπιστωθεί ότι όλα έβαιναν καλώς και να αρχίσει ο αγώνας.

Μονπελιέ – Λοριάν 1-1

Στο ματς της Μονπελιέ με την Λοριάν… έσπασαν καρδιές. Μπορεί ο αγώνας να μην είχε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και αμφότερες οι ομάδες ούτε με υποβιβασμό κινδυνεύουν ούτε ρεαλιστικές πιθανότητες εξόδου στην Ευρώπη έχουν, αλλά το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με γκολ στο 90+4′. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με γκολ του Φεβρ στο 68΄ με την γηπεδούχο ομάδα να ισοφαρίζει με τέρμα του Ζερμέν στο τελευταίο λεπτό του συναρπαστικού παιχνιδιού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.