Στρασμπούρ-Μονακό 1-2: Ο Νούμπελ κράτησε τη νίκη (hls)

Εκπληκτικό παιχνίδι στο “Λε Μενό” στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, με τον Νούμπελ να κρατάει τη νίκη για τη Μονακό με διπλή επέμβαση στο τέλος

Ο Νούμπελ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Μονακό στο “Λε Μενό”. Ο Γερμανός τερματοφύλακας της Μονακό με διπλή επέμβαση στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων κράτησε τη νίκη για τη Μονακό.

Αρχικά, ο Νούμπελ νίκησε τον Τόμασον στο τετ-α-τετ και λίγο μετά απέκρουσε την μπάλα και στην προσπάθεια του Νιαμσί

Και όχι μόνο αυτό… Πάλι στις καθυστερήσεις, του αγώνα, στο 2ο λεπτό, η Στρασμπούρ πέτυχε και γκολ με τον Ντιαλό, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από έλεγχο της φάσης από τον VAR.

Η Μονακό θα μπορούσε να χάσει στις καθυστερήσεις του αγώνα κάτι που θα μπορούσε να πάρει άνετα πιο πριν καθώς είχε ευκαιρίες και για τρίτο γκολ που δεν μπόρεσε να πετύχει. 

Στο 82’ ο Βάντερσον και στο 86’ ο Ακλιούς έχασαν ευκαιρίες για τη Μονακό. 

Το παιχνίδι στο “Λε Μενό” ήταν εξαιρετικό και οι τερματοφύλακες είχαν αρκετή δουλειά.

Στο πρώτο ημίχρονο, η πρώτη φάση ήταν για τη Στρασμπούρ με το σουτ του Πρσιτς στο 5’ που μπλόκαρε ο Νούμπελ. Η Μονακό βγήκε και αυτή στην επίθεση, με τον Εμπολό να είναι στην κορυφή και με μια πολύ επικίνδυνη τριάδα από πίσω με Ντιατά, Ντιόπ και Μαρτίνς. 

Στο 9’ και στο 12’ ευκαιρίες για τη Μονακό με Ντιόπ και Λούκας με τον τερματοφύλακα της Στρασμπούρ, τον Σελς, να απαντά. Στο 21’, ο αρχηγός της Στρασμπούρ, ο Λινάρ, υποχρέωσε σε απόκρουση τον Νούμπελ. Στο 29’ και στο 35’, ο Σελς είχε απάντηση σε Γιάκομπς και Μαρτίνς, στο 38’ ο Νούμπελ είπε όχι” στον Αζόρκ και στο 40’ ο Σελς είχε απάντηση στον Ντιόπ. 

Πολύ γεμάτο παιχνίδι…

Η Μονακό έκανε το 0-1 στο 43’ με ένα εκπληκτικό γκολ του Ντιατά. Ο 23χρονος Σενεγαλέζος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στη Μονακό το οποίο το διατήρησε στο ημίχρονο καθώς ο Νούμπελ είχε απόκρουση στο τετ-α-τετ με τον Ντιαλό στο 45’. 

Στο β’ μέρος η Μονακό ήταν αυτή που πρώτη έκανε ευκαιρίες, με Μαρτίνς (47’), Ντιατά (48’) και έκανε το 0-2 με τον Ντιόπ στο 53’. Είχε μεγάλη ευκαιρία και για το 0-3 στο 61’ αλλά η μπάλα μετά από το σουτ του Λούκας -και παρέμβαση Σελς- πήγε στο δοκάρι

Στο 65’ ο Ντιαλό έκανε το 1-2, η Στρασμπούρ μείωσε και μπήκε στο παιχνίδι. Βέβαια, μέχρι τις καθυστερήσεις και τα όσα έγιναν σε εκείνο το κομμάτι του παιχνιδιού, η Στρασμπούρ δεν έκανε μεγάλες φάσεις. Η Μονακό πλησίασε σε ένα τρίτο γκολ αλλά δεν το βρήκε, πήρε τη νίκη με 2-1 στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.