O άγνωστος Μπαπέ: Όσα δεν ξέρατε για τον “βασιλιά” της Παρί Σεν Ζερμέν

To novasports.gr σας παρουσιάζει άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ.

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν φόρεσε το… στέμμα του και πλέον είναι σαν “βασιλιάς” στο γαλλικό σύλλογο. Το νέο του συμβόλαιο μοιάζει “ηγεμονικό”, καθώς ο Κιλιάν Μπαπέ πέρα από τα εκατομμύρια ευρώ που θα λαμβάνει από τους Καταριανούς ιδιοκτήτες της Παρί θα έχει και… λόγο σε όλα. Μπαπέ είναι αυτός. Ας τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα!

Κιλιάν Εμπαπέ
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ο Κιλιάν Μπαπέ γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 1998, μόλις λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη Γαλλία. Γέννημα – θρέμμα Παριζιάνος, μεγάλωσε στην περιοχή του Μπόντι στα Βορειοανατολικά προάστια της πόλης του Φωτός.

Οι “ρίζες” του Μπαπέ είναι αφρικανικές, καθώς ο πατέρας του Βιλφρέντ έχει καταγωγή από το Καμερούν και η μητέρα του, Φαϊζά από την Αλγερία.

Τα γονίδια είναι αθλητικά, καθώς ο πατέρας του ήταν προπονητής ποδοσφαίρου και η μητέρα του αθλήτρια του χάντμπολ.

Ποδόσφαιρο παίζουν και τα δύο αδέρφια του Κιλιάν. Ο μεγαλύτερος αδερφός του, Ζιρς Κεμπό Εκοκό αγωνίστηκε στη Ρεν και τη Ligue 1, ενώ ο μικρός του αδερφός, Ίθαν, είναι μέλος της Ακαδημίας της Παρί Σεν Ζερμέν.

Προστατεύει την ιδιωτική του ζωή και η σύντροφος του είναι ένα… μυστήριο. Πάντως ο γαλλικός Τύπος θεωρεί ότι η Μις Γαλλία 2017, Αλίσια Αλίς είναι η εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο Μπαπέ μιλάει εξαιρετικά ισπανικά και μάλιστα με… αργεντίνικη προφορά. Ο Γάλλος σταρ δεν θα χρησιμοποιήσει τα ισπανικά στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ, ωστόσο του είναι χρήσιμα για την επικοινωνία με τους ισπανόφωνους συμπαίκτες του. Μάλιστα από την παρέα με τον Ντι Μαρία, τον Παρέδες και τον Ικάρντι απέκτησε προφορά που μοιάζει με αυτή των Αργεντινών!

Το μπάσκετ και τα video games έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Μπαπέ. Μάλιστα δεν χάνει την ευκαιρία να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα του ΝΒΑ, όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, ενώ ένα από τα είδωλα του είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς, με τον οποίο έχουν ανταλλάξει και φανέλες. Παράλληλα λατρεύει και τον δικό μας, Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον οποίο επίσης αντάλλαξαν φανέλες και… παπούτσια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.