Χειροκρότημα παρακαλώ για τον Maestro…

Αυτά που έκανε ο Μπενζαμέν Μπουριζό με τη Ρεν στο Σαμπιονά, δεν τα έκανε άλλος μέσος στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Η Ρεν φέτος στο Σαμπιονά ήταν απολαυστική καθώς σκόραρε με χίλιους και έναν τρόπους… Ομάδα αυτή του Μπρούνο Ζενεσιό, του καλύτερου προπονητή της σεζόν στο Σαμπιονά, με επιθετική νοοτροπία και δημιουργική οξυδέρκεια που σε έκανε να θέλεις να την παρακολουθείς και να τη χειροκροτείς.

Μπορεί ο Μαρτέν Τεριέ και ο Γκαετάν Λαμπόρντ να ήταν εκείνοι που έστελναν τις περισσότερες φορές τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο υπήρχε ακόμη ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος είχε εμπλοκή στις φάσεις που κατέληξαν σε γκολ περισσότερο από κάθε άλλον. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα, ιδιαίτερα όταν οι Βρετόνοι «έκαναν κοιλιά», ήταν εκείνος που σημείωσε γκολ ύψιστης σημασίας.

Ο λόγος για τον Μπενζαμέν Μπουριζό… Το κοντέρ σταμάτησε στα ένδεκα γκολ (κανένα με εκτέλεση πέναλτι) και τις δεκατρείς ασίστ.

Με συμμετοχή δηλαδή συνολικά σε είκοσι τέσσερα τέρματα, περισσότερα δηλαδή από τον Κέβιν ντε Μπρόιν για παράδειγμα της πρωταθλήτριας Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.