Μαρσέιγ-Μονπελιέ 2-0: Θετικό τεστ πριν από τον ΠΑΟΚ (hls)

Πολύ καλή κατά διαστήματα και με κορυφαίους τους Γκεντουζί-Αρίτ, η Μαρσέιγ επιβλήθηκε 2-0 της Μονπελιέ στο ματς που έκλεισε την 31η αγωνιστική στη Ligue 1.

Στις πολλές απουσίες για τον Χόρχε Σαμπάολι, προστέθηκε άλλη μία λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις ο Τσαλέτα-Τσάρ και αντικαταστάθηκε από τον Παπ Γκέιγ. Παρά τα προβλήματα η Μαρσέιγ παρουσιάστηκε πολύ συγκεντρωμένη, περιόρισε τα λάθη στο ελάχιστο και πήρε μία άνετη τελικά νίκη, λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Η Μαρσέιγ προηγήθηκε με τον Ζέρσον στο 9ο λεπτό, σε μία άριστα οργανωμένη επίθεση. Κάθετη πάσα του Ρονζιέ για τον Αρίτ, με τον Μαροκινό να τροφοδοτεί την κατάλληλη στιγμή τον Ζέρσον που σκόραρε προ κενής εστίας. Λίγο αργότερα με τη βοήθεια του VAR δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Νιάνγκ από τον Φερί. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ουντέρ, ευστόχησε και η Μαρσέιγ έφτασε στην 4η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, για πρώτη φορά εφέτος.

ΜΑΡΣΕΙΓ: Μανταντά, Ρονζιέ (79′ Λιρόλα), Σαλιμπά, Πέρες, Γκεντουζί, Γκέιγ (79′ Κολάσινατς) Καμαρά, Αρίτ (90′ Σεγκίρ), Ζέρσον, Ουντέρ (60′ Παγέτ), Ντιένγκ (60′ Ενρίκε)
ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Όμλιν, Σουκέ (79′ Σαμπιά), Κοζά, Σακό, Μαβιντίντι (90′ Μπερτό), Φερί (79′ Μακουανά), Εστέβ, Μογέ (63′ Ζερμέν), Σαβανιέ, Λερουά, Γουαΐ (63′ Καμπελά)

Δείτε ΕΔΩ τα highlights


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.