“Διπλό” ανάσα για τη Λοριάν, ασταμάτητη η Στρασμπούρ

Νίκη τεράστιας βαθμολογικής σημασίας πέτυχε η Λοριάν στην έδρα της Κλερμόν (0-2), στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει για παραμονή στη Ligue 1.

Η ομάδα του Κριστόφ Πελισιέ άφησε πίσω τη βαριά ήττα από τη Λιόν και να πανηγυρίσει νίκη-χρυσάφι, που την βγάζει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν ο Κονέ στο 72′ και ο Πετρό τέσσερα λεπτά αργότερα.

Με “τρίποντο” συνέχισε τις υποχρεώσεις της και η Στρασμπούρ, η οποία επιβλήθηκε 1-0 της Μονακό και διεύρυνε το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για τους γηπεδούχους, ώστε να πανηγυρίσουν τη νίκη, σημείωσε στο 23ο λεπτό ο Αλεξάντρ Τζικού.

Νίκη – έστω και δύσκολα – πανηγύρισε και η Ρενς στην έδρα της Ανζέ (0-1), την οποία υποχρέωσε στην 7η διαδοχική ήττα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 24′ με γκολ του Φλιπς, όμως δέκα λεπτά αργότερα έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τάσου Δώνη. Ακόμη και με αριθμητικό μειονέκτημα, ωστόσο, η Ρενς άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων, οι οποίοι επίσης ολοκλήρωσαν το μας με δέκα παίκτες.

Σε αντίθεση με τη Ρενς, η Μετς έμεινε για 7ο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς “τρίποντο”, καθώς “κόλλησε” στο μηδέν με τη Λανς. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές για να προηγηθούν, όμως δεν τις αξιοποίησαν και απώλεσαν δύο ακόμη βαθμούς στη “μάχη” της παραμονής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.