Ligue1: Νίκες για Μονακό, Στρασμπούρ και Μέτζ


Με δυο ν.ίκες των γηπεδούχων και μια των φιλοξενούμενων, συνεχίστηκε το γαλλικό πρωτάθλημα στην 21η αγωνιστική και ενώ υπάρχουν εκκρεμότητες για αρκετές ομάδες, έως και δυο παιχνιδιών. Στο Πριγκηπάτο του Μονακό, οι Μογεγάσκοι πέρασαν… εύκολο απόγευμα απέναντι στην Κλερμόντ, ενώ η Στρασμπούρ με ανατροπή του σκορ επικράτησε της Μονπελιέ. Σημαντική εκτός έδρας νίκη της Μέτζ με αντίπαλο την Ρέμς.

Λορέν-Ανζερς 0-0

«Στείρο» από γκολ και θέαμα ήταν το παιχνίδι στην Λωρένη, με τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Ανζερς έπαιξε με 10 παίκτες από το 14’, λόγω της αποβολής του Σουλειμάν Ντουμπιά με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στην 18η θέση της βαθμολογίας η Λορέν και παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Ανζερς είναι στην 11η θέση.

Μονακό-Κλερμόντ 4-0

Με ένα γκολ του Ντιόπ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και τρία στην επανάληψη, η Μονακό νίκησε εύκολα (4-0), την Κλερμπόντ, στο Πριγκηπάτο.

Το 2-0 σημείωσε ο Γεντέρ στο 54’ και ο ίδιος παίκτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι στο 61’, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ενρίκε στο 82’. Η Μονακό είναι στην 5η θέση με διαφορά ενός βαθμού από την Ρεμς, ενώ στην 16η βρίσκεται η Κλερμόντ.

Ρεμς-Μέτζ 0-1

Το γκολ του Ιμπραχίμ Νιάν στο εξηκοστό λεπτό, αποδείχτηκε αρκετό για την Μέτζ να φύγει από την έδρα της Ρέμς με τους τρείς βαθμούς της νίκης. Η Μέτζ ανέβηκε στην 15η θέση, ενώ η Ρέμς παρέμεινε στην τέταρτη.

Στρασμπούρ-Μονπελιέ 3-1  

Η Μονπελιέ προηγήθηκε στο δέκατο λεπτό και σκόρερ τον Μολέ, στο Στρασβούργο, αλλά η ανατροπή των γηπεδούχων ήταν ολική και επικράτησαν με 3-1, πετυχαίνοντας όλα τα γκολ τους, στα 15 τελευταία λεπτά του αγώνα. Στο 76’. Ο Γουόρις ισοφάρισε σε 1-1, ο Τόμασον έδωσε το προβάδισμα στο 83’ και δυο λεπτά αργότερα, η Στρασμπούρ σκόραρε για τρίτη φορά με τον Καμέιρο και ανέβηκε στην 7η θέση, προσπερνώντας την Μονπελιέ (8η) με έναν βαθμό.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.