Λοριάν – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: Βαθμό με Ικάρντι στο 92′ και αποβολή του Ράμος

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποχαιρέτησε το 2021 με ισοπαλία στη Βρετάνη σε μια αναμέτρηση που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις παίζοντας με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Σέρχιο Ράμος.

Με απουσίες παρατάχτηκε η Παρί Σεν Ζερμέν, απουσίαζαν οι Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Ντράξλερ, Βεράτι, Κέχρερ, Παρέδες, Μπερνάτ. Η Λοριάν που έπαιξε καταπληκτικά την κόντρα στο πρώτο ημίχρονο απείλησε αρκετές φορές τον Κέιλορ Νάβας που κράτησε το μηδέν με δύσκολες επεμβάσεις μέχρι να έρθει το φοβερό σουτ του Τομάς Μονκοντουί για να πάρει προβάδισμα η ομάδα του Πελισιέ (1-0, 40ο λεπτό). Η Παρί που είχε την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Λιονέλ Μέσι να σημαδεύει το δοκάρι του Ναρντί στο 26ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ποτσετίνο έπαιζε στο μισό γήπεδο την Λοριάν χωρίς όμως να βγάζει μεγάλη ένταση στο παιχνίδι της. Ευκαιρίες κλασικές με τον Ντι Μαρία και τον Μέσι για τους πρωτευουσιάνους, που τελικά νίκησαν τον Ναρντί στις καθυστερήσεις με τον εξαφανισμένο Μάουρο Ικάρντι που δήλωσε παρών στο 92′ και γλίτωσε την ήττα. Η Παρί κατάφερε να σκοράρει παίζοντας με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Σέρχιο Ράμος που πέρασε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και έφυγε στα αποδυτήρια με δυο μαζεμένες κίτρινες κάρτες (81′ και 86′).

Λοριάν (Πελισιέ): Ναρντί, Λε Γκοφ, Γενζ, Λαπόρτ, Μέντες, Αμπερζέλ, Μονκοντουί, Λε Φε, Ουαταρά, Λοριεντέ (78′ Σίλβα), Μοφί

Παρί Σεν Ζερμέν (Ποτσετίνο): Νάβας, Χακίμι, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Νούνο Μέντες (46′ Ράμος), Γκέιγ, Ερέρα (75′ Γιανσανέ), Βαινάλντουμ, Ντι Μαρία, Ικάρντι, Μέσι

Αποτελέσματα 19ης αγωνιστικής

Μπορντό – Λιλ 2-3

Λιόν – Μετς 1-1

Κλερμόν – Στρασμπούρ (αναβλήθηκε)

Μαρσέιγ – Ρενς 1-1

Μονακό – Ρεν 2-1

Μονπελιέ – Ανζέ 4-1

Νις – Λανς 2-1

Σεντ Ετιέν – Ναντ 0-1

Τρουά – Μπρεστ 1-1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.