Λοριάν-Λιλ 2-1: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει (hls)

Η Λοριάν συνεχίζει να εντυπωσιάζει κι επικρατώντας στο "Μουστουάρ" με σκορ 2-1 έσπασε το εκτός έδρας αήττητο 16 αγώνων της Λιλ που κρατούσε από το Νοέμβριο του 2020.

Επιβεβαιώνοντας τη φήμη της να βρίσκει εύκολα εστία στις τελικές της προσπάθειες, η Λοριάν άρχισε με πέντε στις πέντε και μόλις τη δεύτερη να καταλήγει στα δίχτυα διά ποδός Λοριεντέ, μετά την φανταστική προσπάθεια του Μοφί στο 7ο λεπτό.

Οι πρωταθλητές κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση από τη λευκή βούλα με τον Γιλμάζ στο 24ο λεπτό, δεν αποδείχθηκαν επικίνδυνοι ξανά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου για τους γηπεδούχους. Παράλληλα χρειάστηκαν την εξαιρετική επέμβαση του Γκρίμπιτς στο 28ο λεπτό και την τελική του Ιγκόρ Σίλβα για να πάνε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία.

Η Λιλ αποδείχθηκε ακίνδυνη και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ όσο η ώρα περνούσε οι γηπεδούχοι έδειχναν να αλλάζουν την προσέγγιση τους και από τη διαχείριση της ισοπαλίας να επιδιώκουν την κατάκτηση της νίκης.

Ο Μπότμαν με κεφαλιά υποχρέωσε το Ναρντί σε υπέροχη επέμβαση στο 71ο λεπτό και τότε ήταν που καταγράφηκε η τελευταία ευκαιρία της Λιλ στο ματς. Η Λοριάν δε χρειάζεται πολλές για να σκοράρει και στο 87ο λεπτό ο Μοφί σημείωσε το δεύτερο τέρμα του στη σεζόν για τη δεύτερη νίκη της ομάδας του, η οποία μετρά το απόλυτο εντός έδρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.