Παρί Σεν Ζερμέν: Ονειρεύονται Ρονάλντο αν φύγει ο Εμπαπέ

Ρεπορτάζ από την Ισπανία υποστηρίζουν πως ο Κιλιάν Εμπαπέ πιέζει για μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που θα ωθήσει την Παρί Σεν Ζερμέν να κυνηγήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η ιταλική εκπομπή El Chiringuito αναφέρει πως ο Εμπαπέ θα πει στην Παρί Σεν Ζερμέν πως εξακολουθεί να θέλει να φύγει για να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης που ετοιμάζει πρόταση πάνω από 100 εκατομμύρια. Η άφιξη του Μέσι δεν ήταν αρκετή για να πείσει τον Γάλλο να μείνει στο Παρίσι και δεν είναι διατεθειμένος να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Λαμβάνοντας υπόψη πως μένει ελεύθερος από τον Ιούνιο του 2022, η μόνη επιλογή των Παριζιάνων είναι να πουλήσει τον Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι μιας τεράστιας αμοιβής. Η γαλλική ομάδα μπορεί στη συνέχεια να επιστρέψει στο σχέδιο Α, το οποίο ήταν η κατάσταση πριν από την απελευθέρωση του Μέσι από την Μπαρτσελόνα, συγκεκριμένα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους είναι επίσης στην τελευταία σεζόν και πιστεύεται ευρέως ότι οι Μπιανκονέρι θα πουλήσουν με χαρά τον Πορτογάλο για 30 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό θα μπορούσε να επιτρέψει στην Παρί Σεν Ζερμέν να σχηματίσει μια ονειρική τριπλέτα με Μέσι, Νεϊμάρ και Ρονάλντο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.