Πέρασε δεύτερη η Λιλ!

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Λιλ κόντρα στη Βαλενσιέν καθώς νίκησε 1-0 και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν.

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Λιλ κόντρα στη Βαλενσιέν καθώς νίκησε 1-0 και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ομάδα του Ζιράρ ταξίδεψε μέχρι το Βαλενσιέν για να κοντραριστεί με την ομόνυμη ομάδα έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την έφερνε στη δεύτερη θέση και το κατάφερε. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 47ο λεπτό ο Ροντελέν.

Έτσι, οι «Λιλουά» έφτασαν τους 33 βαθμούς και πλέον είναι δεύτεροι ξεπερνώντας την Μονακό η οποία έχει έναν βαθμό λιγότερο.

Η Τουλούζ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Σοσό και τη διέλυσε 5-1 αφήνοντάς την στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Μπεν Γιεντέρ που σημείωσε τρία τέρματα ενώ τα άλλα δύο γκολ σημείωσαν οι Σιριέ και Ζουμά (αυτογκόλ).

Εύκολο βράδυ είχε η Λοριάν καθώς επικράτησε άνετα 3-0 της Νις με τις δύο ομάδες να είναι πλέον ισόβαθμες στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος, η Γκινγκάμπ επικράτησε δύσκολα 1-0 της Ναντ με το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης να σημειώνεται στο 63ο λεπτό από τον Σανκαρέ. Έτσι, η Γκινγκάμπ πλέον έχει 22 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη Ναντ και βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα:

Γκινγκάμπ-Ναντ: 1-0

Λοριάν-Νις: 3-0

Τουλούζ-Σοσό: 5-1

Βαλανσιέν-Λιλ: 0-1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.