Η UEFA απέρριψε τιις καταγγελίες Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Η UEFA απέρριψε τις καταγγελίες τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και της Μπαρτσελόνα...

Η UEFA απέρριψε τις καταγγελίες τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και της Μπαρτσελόνα, που αφορούσαν στα όσα διαδραματίστηκαν στον ημιτελικό του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” για το Τσάμπιονς Λιγκ, την περασμένη Τετάρτη.

Στην καταγγελία της η “βασίλισσα” είχε ζητήσει την επιβολή κυρώσεων κατά ποδοσφαιριστών των “μπλαουγκράνα”, συμπεριλαμβανομένων των Ντάνι Άλβες, Σέρχιο Μπούσκετς και Πέδρο, για “επαναλαμβανόμενη αντιαθλητική συμπεριφορά”, ενώ υπήρξε διαμαρτυρία και για την αποβολή του Πέπε.

Στην πρώτη περίπτωση, το δικαιοδοτικό όργανο της UEFA έκρινε ότι η συμπεριφορά των παικτών της Μπαρτσελόνα δεν υπαγορεύθηκε από μια κοινή στρατηγική προκειμένου να “προβοκαριστούν” οι αντίπαλοι, ενώ η τιμωρία του Πέπε επιβεβαιώθηκε κι έτσι ο Πορτογάλος αμυντικός θα λείψει από την αυριανή, δεύτερη αναμέτρηση.

Από την άλλη πλευρά, οι καταγγελίες της Μπαρτσελόνα εναντίον του Ζοζέ Μουρίνιο και των δηλώσεων, στις οποίες ο Ίβηρας τεχνικός προέβη μετά τη λήξη του αγώνα, απορρίφθηκαν ομοίως από το πειθαρχικό όργανο. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, η υπόθεση παραπέμφθηκε για να συζητηθεί στη διαδικασία που έχει ήδη κινηθεί κατά του Μουρίνιο και η οποία θα συζητηθεί στις 6 Μαΐου, οπότε δεν θα μπορούσε να στοιχειοθετηθεί νέα καταγγελία εναντίον του. Αμφότερες οι αποφάσεις, πάντως, υπόκεινται σε έφεση, η οποία μπορεί να ασκηθεί εντός τριών ημερών από την παραλαβή της γραπτής απόφασης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.