Δεύτερη παρά την «εφτάρα»!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καταιγιστική κόντρα στην Χετάφε και επιβλήθηκε 7-3 σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για κάποια απ’ τις δύο ομάδες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καταιγιστική κόντρα στην Χετάφε και επιβλήθηκε 7-3 σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για κάποια απ’ τις δύο ομάδες. 

Οι Μαδριλένοι παρ’ όλο που πέτυχαν πολλά γκολ δεν μπόρεσαν να καταφέρουν κάτι περισσότερο από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τον Ρονάλντο ωστόσο να είναι στην πρώτη θέση των σκόρερ.

Αυτό γιατί ο Πορτογάλος πέτυχε σε ένα ακόμα παιχνίδι χατ τρικ και έφτασε τα 48 γκολ σε 38 αγωνιστικές. Ωστόσο, το παιχνίδι είχε τρομερή διακύμανση στο σκορ καθώς ναι μεν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό αλλά η Χετάφε έφτασε προσωρινά στην ανατροπή με γκολ των Εσκουδέρο (22’) και Κάστρο (26’). Ωστόσο, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 3-3. 

Στην επανάληψη, ανέλαβαν οι Ερνάντεζ και Χάμες οι οποίοι σκόραραν ενώ στη λίστα των σκόρερ προστέθηκαν και οι Χεσέ και Μαρσέλο. Εκτός αυτού, το ντεμπούτο του με τη φανέλα της «Βασίλισσας» έκανε ο Όντεγκααρντ και έγινε ο νεότερος παίκτης που κάνει ντεμπούτο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν όντας 16 ετών, πέντε μηνών και έξι ημερών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.