Δίνει Κουτίνιο και 100 εκατομμύρια ευρώ

Η Μπαρτσελόνα προχωράει τις επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Νεϊμάρ Τζούνιορ και ήδη οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Η Μπαρτσελόνα προχωράει τις επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Νεϊμάρ Τζούνιορ και ήδη οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα “Sport”, η γαλλική ομάδα αξίωνε αρχικά 300 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, με τους “μπλαουγκράνα” να απαντούν αρνητικά.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα πρότεινε από την πλευρά της να δώσει ένα ποσό της τάξεως των 100 εκατομμυρίων ευρώ και τον Φελίπε Κουτίνιο ως έμψυχο αντάλλαγμα. Παράλληλα, στη λίστα τους ως έμψυχα ανταλλάγματα οι Καταλανοί έβαλαν και τα ονόματα των Ιβάν Ράκιτιτς και Σαμουέλ Ουμτιτί, τα οποία εξετάζονται από τους Παριζιάνους. Στόχος της γαλλικής ομάδας είναι να βγάλει όσο μεγαλύτερο κέρδος μπορεί από την παραχώρηση του Νεϊμάρ, προκειμένου να καλύψει τα 222 εκατομμύρια ευρώ, που είχε δαπανήσει προ διετίας για να τον αποκτήσει. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.