Αρκέστηκε στην ισοπαλία η Μάλαγα

Μετά το 0-1 στο Βίγκο υπέρ της, η Μάλαγα έμεινε σε ισοπαλία 1-1 στο «Ροσαλέδα» με τη Μαγιόρκα για τη δεύτερη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Μετά το 0-1 στο Βίγκο υπέρ της, η Μάλαγα έμεινε σε ισοπαλία 1-1 στο «Ροσαλέδα» με τη Μαγιόρκα για τη δεύτερη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι βρέθηκε πίσω στο σκορ με εξαιρετική κεφαλιά του Ισραηλινού επιθετικού Χεμέντ στο 67΄, μετά από καταπληκτική επέλαση από τα αριστερά της άμυνας των γηπεδούχων του Ενσούε, που του έβγαλε σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του.

Δύο λεπτά μετά το τέρμα των φιλοξενούμενων του Χοακίν Καπαρός, μπήκε στη θέση του Μπουονανότε ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Χουάνμι, που ισοφάρισε και διαμόρφωσε, τελικά, το σκορ του αγώνα στο 77΄ με κοντινό πλασέ, έπειτα από ασίστ του Πορτίγιο.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, έπειτα από αποβολή του Ελισέου στο 89΄ για χτύπημα στον Πίνα, σε φάση, πάντως, που οι Ανδαλουσιανοί ζήτησαν πέναλτι.

Η Μάλαγα ήταν για μία ακόμη φορά εξαιρετικά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της, ενώ είχε σε εξαιρετική κατάσταση τον γκολκίπερ Καμπαγιέρο, ο οποίος στη φάση του τέρματος που δέχθηκε δεν μπορούσε ν΄ αντιδράσει και δεν ευθύνεται για το γκολ.

Η ενδεκάδα της Μάλαγα σε σύστημα 4-2-1-3: Καμπαγιέρο, Μονρεάλ, Ουέλινγκτον, Ντεμικέλις, Σάντσες, Ντούντα, Καμάτσο, Μπουονανότε (69΄ Χουανμί), Ίσκο (84΄ Χοακίν), Πορτίγιο, Φερνάντες (68΄ Ελισέου).

Με γκολ του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Χέλντερ Πόστιγκα στο 89΄, η Σαραγόσα πήρε «σπουδαίο» διπλό στη Βαρκελώνη επί της Εσπανιόλ (1-2), ενώ νίκες με το ίδιο σκορ σημείωσαν Σοσιεδάδ και Βαγιεκάνο, εντός κι εκτός έδρας αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα υπόλοιπα παιχνίδια του Σαββάτου (25/8) για τη δεύτερη αγωνιστική της ισπανικής Πριμέρα Ντιβιζιόν:

Σοσιεδάδ-Θέλτα: 2-1 (54΄, 61΄ Αγκιρέτσε-49΄ ντε Λούκας)
Μπέτις-Ράγιο Βαγιεκάνο: 1-2 (4΄ Μολίνα-2΄ Πίτι, 62΄ Μπαπτιστάο)
Εσπανιόλ-Σαραγόσα: 1-2 (43΄ Αλβάρο-51΄ Απόνιο πεν., 89΄ Πόστιγκα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.