Εύκολα η Μπαρτσελόνα

Με κορυφαίους και σκόρερ τους Ινιέστα και Μέσι η Μπαρτσελόνα νίκησε άνετα με 2-0 την κουρασμένη από το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης Μπιλμπάο.

Με κορυφαίους και σκόρερ τους Ινιέστα και Μέσι η Μπαρτσελόνα νίκησε άνετα με 2-0 την κουρασμένη από το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης Μπιλμπάο. Οι “μπλαουγκράνα” είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια και αρκετές ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Η Αθλέτικ άντεξε μέχρι το 40′ όταν ο Ινιέστα από πάσα του Μέσι μπήκε στην περιοχή και με κοντινό σουτ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η Μπαρτσελόνα “κλείδωσε” τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μέσι να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 58′ από την άσπρη βούλα και μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Τέγιο.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα διατηρήθηκε στο -6 από τη Ρεάλ, η οποία νωρίετερα πέρασα θριαμβευτικά από την έδρα της Οσασούνα και ελπίζει ότι μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην κούρσα για τον τίτλο της Πριμέρα Ντιβισιόν. Οι Καταλανοί έχουν άλλωστε, εντός έδρας το δεύτερο clasico της σεζόν για το πρωτάθλημα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές, Άλβες, Αντριάνο, Πικέ, Μασεράνο, Ινιέστα (77′ Τσάβι), Μπούκετς, Τιάγο, Μέσι, Σάντσες (83′ Κεϊτά), Τέγιο (62′ Πέδρο)

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Αουρτενέτσε, Εκίθα, Μαρτίνεθ, Σουσαέτα, Πέρεθ (46′ Ερέρα), Ιτουράσπε, Τοκέρο (59′ Γιορέντε), Ντε Μάρκος, Ιμπάι (46′ Μουνιαΐν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.