Από πεντάρα σε… πεντάρα

Η Ρεάλ συνέτριψε με 5-1 την Οσασούνα στην Παμπλόνα και έχει ακόμη οκτώ... βήματα για να πανηγυρίσει την επιστροφή της στον θρόνο της Πριμέρα Ντιβισιόν. Μετά το 5-1 επί της Σαραγόσα, οι Μαδριλένοι πέτυχαν δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ κι ενώ ενδιάμεσα είχαν κερδίσει με 3-0 τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.

Η Ρεάλ συνέτριψε με 5-1 την Οσασούνα στην Παμπλόνα και έχει ακόμη οκτώ… βήματα για να πανηγυρίσει την επιστροφή της στον θρόνο της Πριμέρα Ντιβισιόν. Μετά το 5-1 επί της Σαραγόσα την προηγούμενη αγωνιστική στο “Μπερναμπέου”, οι Μαδριλένοι πέτυχαν δεύτερη συνεχόμενη νίκη με το ίδιο σκορ στο πρωτάθλημα κι ενώ ενδιάμεσα είχαν κερδίσει με 3-0 τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο για το Champions League.

Η επιθετική τριπλέτα των “μερένχες” βρέθηκε και πάλι σε εξαιρετική μέρα, με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ιγουαΐν να πετυχαίνουν από δύο γκολ και τον Μπενζεμά ένα, αλλά… σπάνιο σε ομορφιά. Ο Γάλλος άνοιξε το σκορ μόλις στο 7′ από ασίστ του Ρονάλντο και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της Ρεάλ, με τον Πορτογάλο να πετυχαίνει το 2-0 στο 37′ και τον Ιγουαΐν στο 40′ να κλείνει το ημίχρονο με 3-0.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 49′ με τον Νίνο, αλλά ο Ρονάλντο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 70′ τους ξέκοψε την όποια διάθεση να μπουν στο παιχνίδι, ενώ στο 77′ έδωσε ακόμη μια τελική πάσα στον Ιγουαΐν για να διαμορφώσει το τελικό 5-1.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεθ, Νταμιά, Σέρχιο, Φλάνιο, Ροβέρσιο (81′ Ετσάιντε), Νεκουνάμ, Γκαρθία, Πουνιάλ, Θεχούδο (66′ Λαμά), Λοέ (46′ Λέκιτς), Νίνο

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Ράμος, Αλμπιόλ, Αρμπελόα, Μαρσέλο, Αλόνσο, Οζίλ (81′ Ντι Μαρία), Γκρανέρο, Ρονάλντο, Μπενζεμά (84′ Βαράν), Ιγουαΐν (79′ Κοεντράο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.